Klubtur til Aarhus med finalesejr i U21 Elite

HGI Bordtennis
14. okt. 2019


13 spillere deltog i weekendens klubtur til Aarhus Open, og selv om alle ydede en stor indsats og mange endte med flotte placeringer, var det lave antal af deltagere i år desværre ikke nok til at vi kunne forsvare den eftertragtede klubpokal, som ellers i så mange år tidligere har prydet vores klublokale.
 

 
Som vi ønskede det afspejlede vore tilmeldte repræsentanter den bredde HGI Hillerød Bordtennisklub har, idet der både var nyere spillere, ungdoms bredde- og elitespillere, senior motionister og veteranspillere med på turen. Denne sammensætning er optimal idet den, sammen med de mange fremmødte forældre og vore to coaches Ola Lindberg og Nicolai de Voss, bidrager til at ryste klubben godt sammen socialt på tværs af alder og træningshold.   
 
Når det er sagt håber vi at langt flere spillere er friske på at tage med på vores næste klubtur! 
 
WEEKENDENS RESULTATER
 
Vores ungdomselitespiller Daniel Simonsen blev weekendens topscorer med en sejr i U21 Elite rækken, og en 2. plads i Junior Elite. I U21 besejrede Daniel i finalen via klogt spil, og coachet af Nicolai, grønlandske Ivik Nielsen (B75) 3-0, selvom det i de første sæt ikke var helt uden kamp fra en velspillende Ivik (14/12,14/12,11/6).  
 
I Junior elite blev Joseph Cope (B75) desværre Daniels overmand i finalen, efter at selvsamme Cope tidligere også havde slået Alexander Sønderby Hansen ud i 1/8-del som også blev endestationen for William F Beck og Carl C Køngerskov. Alle tre havde ellers spillet sig sikkert videre fra de indledende puljer. 


 
I U21 Elite lykkedes det desværre ikke Alexander A Mejer og Alexander S Hansen at spille sig videre trods flere gode sejre til dem begge i puljerne. 
 
I Drenge Elite spillede Carl sig fint til semifinalen hvor Jacob Laursen (Nørreå) desværre blev en for stor mundfuld i denne omgang til trods for nogle tætte sæt. 

Cheftræner Ola Lindberg coachede Carl Køngerskov (Foto: Ester Hansen)


 
I Herre Klasse 1 blev det Carl og Alexander S H som nåede længst idet begge nåede ¼ finalen. 
 
Sally Lou var i år vores eneste repræsentant for pige-/damesiden og opnåede i Yngre Pige Elites alle-mod-alle pulje den sjældne situation, at hun vandt over en grønlandsk spiller med sætcifrene 11/0,11/0,11/0.  

Sally Lou var i strålende humør (Foto: Ester Hansen)


 
Albert Wolfsberg og Kristoffer Rasmussen brillerede i Junior B rækken hvor Johannes Grønborg (Viby) dog til sidst blev for stærk for dem begge i henholdsvis finalen og semifinalen. 
 
Fra “motionist” siden deltog Lars-Henrik Bjørnbak, og spillede sig flot i semifinalen i Herre Klasse 3, hvor det dog blev til et nederlag til den senere vinder og hjemmebanefavorit Erik Morre (SISU). En meget flot 3 plads til Lars-Henrik. 
 
Vores lidt nyere spiller Oliver Hartvig Rasmussen var desværre uheldig med stævnets rækkeinddeling som betød, at der kun var rækker Oliver kunne spille lørdag, hvilket vi syntes var rigtigt ærgerligt. Oliver fik dog spillet både Junior B og C, og fik sig her nogle lærerige kampe. Nicolai udtrykte efterfølgende glæde over at Oliver havde taget udfordringen med klubturen op, og glæder sig til at mange flere nyere spillere følger Olivers eksempel og kaster sig ud i næste klubtur og andre stævner.  

I denne forbindelse kan vi lige nævne, at Pointstævnerne for nybegynderne starter op i weekenden 9. - 10. november, hvor klubben håber at ALLE nyere og let øvede spillere tilmelder sig og deltager. 

Der blev som altid bakket godt op om klubbens spillere selvom det nogle gange kan være vanskeligt når der spilles i to haller

Formand Thomas Hjermind Jensen fik æren af at varme den senere vinder Yujia Zhai (Roskilde) op allerede i puljekampene, hvor Thomas leverede spektakulære bolde.
 

AARHUS OPEN 
 
GULD 
Daniel Simonsen - U21 Elite 
 
SØLV 
Sally Lou – Yngre Pige Elite 
Daniel Simonsen – Junior Elite 
Albert Wolfsberg – Junior B 
 
 BRONZE 
Carl C Køngerskov - Drenge Elite 
Kristoffer Rasmussen – Junior B 
Lars-Henrik Bjørnbak - Herre Klasse 3 
 
¼-FINALER 
Alexander S Hansen – Herre Klasse 1 
Carl C Køngerskov - Herre Klasse 1 

HGI Hillerød Bordtennisklub ønsker jer alle tillykke med placeringerne.
 
KLUBTURENS SPILLERE
Sally Lou, Alexander Sønderby Hansen, Lars-Henrik Bjørnbak, William Falkenstjerne Beck, Kristoffer Rasmussen, Christian Hyrdum, Alexander Attrup Mejer, Oliver Hartvig Rasmussen, Carl Carstensen Køngerskov, Thomas Hjermind Jensen, Daniel Simonsen, Anders Quistgaard-Leth og Albert Wolfsberg.

En stor tak skal lyde til Ester Hansen for planlægningen af denne klubtur, samt for flot billedemateriale.
 

Se alle resultater fra Aarhus Open på Bordtennisportalen HER. 
 
KOMMENDE STÆVNER
 
Se alle på vores Stævneside HER. 
 

 Pointstævnestart i weekenden 9. - 10. november. 
 
 
AF: Louis de Voss. 
 
 

 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner