Kaotisk runde i Danmarks turneringen

HGI Bordtennis
7. apr. 2024

Kaotisk runde i Danmarks turneringen.

I weekenden var der runde i Danmarks turnering og klubbens 3 hold i Bordtennis liga, 2. division og 3. division skulle spille.

Alle hold skulle lørdag til Jylland og klubben var ramt af mange afbud og helikopter på Grønland, som blev aflyst pga dårligt vejr.

Både 2. division og 3. division måtte begge finde 3 reserver hver, hvor kun Jacob Reuther og Mathias Jensen var faste spillere.

Bordtennis liga holdet, var nødsaget til at spille med 2 spillere + 1 reserve lørdag og 2 spillere og 2 reserver søndag.

Meget stor tak til de mange reserver som trådte til, selvom udsigten til klø var i vente.

2. division bestod af : Jacob Reuther, Henrik Brammer, Marcus Jensen og Mads Harslund. Det blev til 2 nederlag på 0-8 og 2-8 til de to tophold Nørreå og Sisu. Jacob Reuther stod for de 2 sejre.

Holdet er dog med de øvrige resultater i rækken, nu sikret en plads i 2. division til næste år også.

3. division bestod af : Mathias Jensen, Thomas Hjermind Jensen, Anders Leth og Anders Gilberg.

Det blev lidt skuffende til nederslag på 4-8 til Sisu og 3-8 til Esbjerg.

Mathias var flyvende og vandt over Claus Larsen fra Sisu. Men de mange 5 sæts kampe gik desværre til modstanderene.

Holdet er lidt presset, hvis de skal forblive i 3. division. To sejre skal der gerne til i sidste spille runde, da hele 4 hold rykker ud af 3. division.

Bordtennis liga herrer

I weekenden blev de sidste to holdkampe i Bordtennisliga slutspillet spillet. Kravet var klart – vind begge kampe for at få en plads i semifinalen.

Optakten var desværre mindre kaotisk, da vi kun havde 2 ud af 4 spillere klar. Peter Svenningsen var strandet på Grønland og vores svenske spillere var forhindret pga anden aktivitet i Sverige.

Formand Thomas Hjermind Jensen : 

” De spillere vi kunne stille med, gjorde det rigtig flot.

Kravet var 2 sejre og jeg er overbevist om at vi i stærkeste opstilling, ville havde vundet begge kampe og havde nået en semifinale plads.

Holdet kunne kun stille 3 mand ude imod B75- Hirtshals, men formåede alligevel at spille en tæt kamp, som blev tabt 3-5. Daniel Simonsen vinder 2 og Emil Friis-Hansen 1 kamp. Tomasz Akier var trådt til, men uden chancer, selvom han vandt 1 sæt.

Om søndagen blev det med 2 reserver til sejr på 5-4 over Virum. 

I Golden sæt var det 2. holdspilleren og politimand, Jacob Reuther der vandt og sikrede Hillerød sejren.

Daniel vandt igen 2 kampe, Emil og Jacob Reuther vandt 1 kamp hver i ordinær kamp.

Jacob Reuther er blevet lidt ældre end denne artikel for 14 år siden :-)

Weekendens overskyggende bedste spiller var Hillerød´s første single Daniel Simonsen. I første par kryds vandt han alle 4 singler. 3 kampe vandt han 3-0 og det blev til 3-2 sejr over B75´s egyptiske første single.

Hillerød bordtennis er gået i gang med planlægningen til næste sæson.

Ambitionen om DM guld er ude for klubbens økonomiske rækkevidde og til næste år er reglerne blevet ændret, så man meget nemmere kan hente endnu bedre udenlandske spillere til klubberne.

Vores målsætning er at have en større og bredere førsteholdstrup af danske spillere. Sammen skal de kunne mødes og træne sammen, og dermed gøre hinanden endnu bedre. Vi håber på et stærkt fællesskab også selvom, man måske ikke i Bordtennisligaen kan hamle op med de bedste 4 klubber, som har økonomi til at hente stærke udenlandske spillere. Vi ved vi har en rigtig god opbakning på hjemmebane, gode faciliteter samt trænere. 

Så vores rolle, med nuværende økonomi er nok mere et springbræt for unge spillere der vil udvikle sig eller prøve kræfter i landets bedste række.

Vi håber måske sponsorer kan være med til, at gøre det lidt sjovere for vores første holdstrup næste år”  

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner