Hyggelig mini klubtur til Odense

HGI Bordtennis
6. dec. 2022


Cheftræner Ola Lindberg og Peter Svenningsen havde samlet en række spillere fra deres træningshold, og taget toget mod Odense, hvor de deltog i Odense Open. 
 
Mini-klubturen fik tilslutning fra Mark Zebitz (billedet) som benyttede lejligheden til samtidig at tage på julevisit hos familien på Fyn. 
 
Ud over Ola, Peter og Mark deltog også Magnus Lophaven, Mikkel Holm, Marcus A Jensen, Sander Derkx, Alexander Gammelbo, Vilas Derkx, William Beck, Mikkel Wilken, Rasmus Sørensen, Marcus Teubner, Alexander Sønderby og Albert Wolfsberg i OB Open i weekenden 2. - 4. december. 
 
Ola’ s hold havde planlagt ud fra at der skulle spilles kvalifikation til Herre Elite rækken fredag eftermiddag, hvorfor de fik sig en rolig hyggeaften i Odense, da der var for få tilmeldte i rækken til at nødvendiggøre kval. De blev alle indkvarteret i Cabinn som dannede rammen om aftenerne både fredag og lørdag. 


Lørdag eftermiddag stødte Mark som nævnt til truppen hvor han 'slap bremsen' og viste vejen for de unge ved at vinde Veteran 40B i en alle-mod-alle pulje. Her blev den største modstander, Stig Skovgaard Hansen (OB), som til trods for hjemmebanefordelen, blev besejret i fem sæt.  
I den noget sværere Herre Kl. 4 spillede Mark sig også ubesejret og sikkert igennem puljen, hvorfor han sprang 1/8-del over, gik direkte i kvartfinalen, vandt, men tabte så desværre i semifinalen. Det blev således både til en 1. og 3. plads til Mark i hans to rækker. 
 
Også i Drenge A var Hillerød repræsenteret i finalen idet Marcus Jensen spillede sig sejrrigt igennem rækken indtil et fem sæts finalenederlag til Andreas Kongsdal (Greve), hvilket resulterede i en fin 2. plads. 


 
Alexander Sønderby var stærk tilbage, og nåede ligesom William, semifinalerne i Junior Elite rækken. Et par fine 3. pladser og samtidig betød en 5. plads til Albert, at Hillerød GI Bordtennisklub have tre spillere i Top5. 
 
Også i Herre Kl. 1 spillede William sig til en flot 3. plads. 
 
I Junior C spillede Mikkel Wilken sig til en flot 3. plads, kun overvundet af den senere vinder Filippa Mickelborg (Greve). I Junior D blev det også den senere vinder Noah Dons Simoni (Silkeborg BTK) som blev endestationen for Alexander Gammelbo i 1/8-del, og her blev Mikkel Holm nr. 5.  


 
I Herre Elite blev det også til en femte plads til Peter. 
 
AF ANDRE UDVALGTE RESULTATER KAN NÆVNES: 
 
5. plads til Mikkel Holm i Drenge C efter nederlag 1-3 nederlag til den senere vinder af rækken Rasmus Kringelum (Roskilde).  
 
Marcus Teubner går ubesejret gennem puljen i Drenge D, og vinder 1/8-del, hvilket betød en flot 5. plads til Marcus. 


 
Alexander S og Albert spillede sig begge ubesejrede videre fra puljerne i U21 Elite, og endte deres spil i 1/8-del. 
 
En tæt fem sætter i kvartfinalen faldt ud til Maja Helene Hansen (OB)’s fordel hvilket henviste Marcus Jensen til en 5. plads, og banede vejen for Maja’s rækkesejr. 
 
Tillykke med podieplaceringerne, og en stor tak til jer der lagde billeder op i vores Facebook kommentartråd fra stævnet. 
Også en stor tak til Ann Holm for at hjælpe med at arrangere turen.


 
SE ALLE RESULTATER FRA OB OPEN HER 
 
JULELEJR 
Vi glæder os over at I havde en god tur, og håber at gense rigtigt mange af jer på klubbens julelejr, som snart offentliggøres. 
 
 
 
AF: Louis de Voss 
 
 
 
 
 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner