Kamptræning ny sæson - Læs med om Stævner her

HGI Bordtennis
9. aug. 2019


Vi håber at alle har haft en god sommer, og er klar til en ny og spændende sæson med masser af stævnemuligheder for alle niveauer og aldersgrupper
 bl.a. HGI’s KLUBMESTERSKABER 31. august.
 
 
Vores stævneside og stævnekalenderen er opdateret med de stævnemuligheder som vi pt kender til, og da vi er sikre på at der også er nogle for dig, så vil vi meget gerne bede dig markere dagene/weekenderne i din kalender allerede nu. 
 
STÆVNESIDE OG -KALENDER 
stævnesiden står der alt hvad du har brug for at vide om hvordan du tilmelder dig til stævnerne, men tal meget gerne med din træner, eller kontakt undertegnede, hvis du er det mindste i tvivl.  
På siden finder du også links til de enkelte stævners invitationer samt Excel ark over HGI TILMELDTE spillere med uddybende info om stævnerne. 
 
NYE RATINGGRÆNSER UNGDOM 
Er du ungdomsspiller beder vi dig være opmærksom på der fra denne sæson er ændringer i ratinggrænserne i de enkelte ungdomsaldersgrupper. Info om dette finder du også på stævnesiden. 
 
STÆVNER HER OG NU 
Sæsonens første stævner hvor tilmeldingen stadig er åben, eller åbner inden længe: 
 

24. - 25. august Skurup Sparbanks Loopen i Skåne (U1, U2, UØ, S, M) - Tilmeldingsfrist 9. august – hyggeligt stævne i Skurup som er perfekt bl.a. for jer der spillede Pointstævner sidste sæson og øvrige letøvede/øvede spillere. Benyt chancen for en anderledes oplevelse kun 1t20m fra Hillerød. 

 
31. august KLUBMESTERSKABER/KLUBFEST HGI (ALLE) - Her glæder vi os til at se jer alle til en hyggelig dag i Frederiksborgcenteret med masser af gode kampe og efterfølgende klubfest. 

(31. august) - 1. september Vestegnens Stævne (U1, U2, UØ, S, M) - Tilmeldingsfrist 25. August – pga. vores klubmesterskaber lørdag vil vi foreslå at du kun deltager i Brøndby søndag. 
 
30. august - 1. september Halmstad Masters Skåne (A, UØ, S) - Tilmeldingsfrist 17. august – Stævne på højt niveau for vore bedste ungdoms- og seniorspillere. 

7. - 8. september Hvidovres Efterårs Stævne (U1, U2, UØ, S, M) - Tilmeldingsfrist 1. september – Et stævne hvor ALLE kan være med, ungdom, senior og motionister. 

13. september Hillerød FredagsGrandprix (Senior, Motionist, Veteran) - Tilmeldingsfrist 23. august- Vores helt eget populære seniorstævne. 

21. - 22. september Ama'r Open (U1, U2, UØ, S, M) - Tilmeldingsfrist 16. september – Et stævne hvor ALLE kan være med, ungdom, senior og motionister. 
 
….og glem ikke at ALLE klubbens spillere fra yngste nybegynder til ældste veteran igen inviteres med på den traditionelle KLUBTUR til SISU/AARHUS i efterårsferien 11. - 13. oktober. 

 
Vi håber at I alle vil nyde godt af de mange muligheder for at spille kampe/stævner sæsonen igennem, stævneside og –kalender vil løbende blive opdateret. 
 
 
 
 
AF: Louis de Voss 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner