ISHOCKEYDOMMERKURSUS I OIK DEN 17. FEBRUAR 2022

Odense Ishockey Klub
18. jan. 2022

Vil du blive skarp på ishockeyreglerne, få en bedre forståelse for sporten og måske selv begynde at dømme kampe i OIK? Så har du nu muligheden for at melde dig til dommerkursus torsdag den 17. februar 2022.

Kurset er primært rettet mod spillere på niveauerne U13, U15, U17, motions- samt kvindeholdene, men alle niveauer er velkomne - uanset om man har erfaring i dommertrøjen eller ej, og uanset om man ønsker at bruge kurset til at dømme i fremtiden, eller bare for at få en bedre forståelse for ishockeysporten og de seneste regelændringer.

 

Underviseren (Ethan) er ishockeydommer, regelfortolker og tidligere ishockeyspiller i OIK. Vi har i klubben bl.a. også tidligere stiftet bekendtskab med Ethan som frivillig på vores sommerhockeyskole, hvor han de seneste år har afholdt regelkurser for de tre ældste hold. Der har altid været stor spørgelyst blandt deltagerne, og vi har altid fået rigtigt god respons på hans kurser. Kurset varer fra kl. 17-20 inklusive et par pauser undervejs. Derefter har man mulighed for at overvære OIK's kamp i 1. division, som starter kl. 20.

 

I løbet af kurset vil man få mulighed for at stille alle de spørgsmål, man måtte have, og der vil blandt andet blive gennemgået: - De vigtigste ishockeyregler - De seneste regelændringer - Videoklip med udvisningstyper og specielle situationer - Praktiske øvelser med stave (vi har lånestave i klubrummet) - Gennemgang af hvordan man bliver en god ishockeydommer.

 

Efter kurset har man gode muligheder for at starte med at dømme f.eks. U9-/U11-kampe, og dette kan man høre mere om hos Ethan eller hos Svend (OIK's dommerpåsætter). Det er gratis at deltage, og du får fri fra træning, hvis du gerne vil deltage i kurset.

 

Tilmelding sker ved at du enten skriver dig på listen i klubrummet, eller ved at sende en SMS til Svend via 20 32 19 92. Skriv dit navn og hold, uanset om du melder dig til i klubrummet eller via SMS. Vi glæder os til at se dig til kurset!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner