​Sæsonens sidste Begynderstævne

HGI Bordtennis
16. maj. 2023

28 nybegyndte og let øvede spillere, var mødt op til sæsonens sidste Begynderstævne i Farum Arena, heriblandt 3 Hillerød GI Bordtennisklubspillere. 

 
Det blev til nogle hyggelige og lærerige timer, hvor der også blev plads til lidt rundt-om-bordet sjov, da Tobias Filsøgaard, Gustav Myrén og Tobias Jun Peng Tan, var Hillerøds repræsentanter i Farums bordtennislokaler. 
Ud over Hillerød spillerne, var der spillere fra arrangørklubben Furesø, Allerød, Slangerup, Egedal, og Klideskoven.


 
De fremmødte spillere blev opdelt i 4 puljer med 7 i hver, hvor der i hver kamp blev spillet 2 sæt til 11. Det var dejligt at se at en del piger var fremmødt, og at de fra starten blev fordelt i de forskellige puljer, ligesom spillere fra samme klub så vidt muligt blev fordelt. 


 
Hovedformålet var bordtennishygge, og at træne vores forholdsvis nye spillere i kampe, så de alle senere vil kunne deltage i større stævner.  
 
Efter at de fire puljer var færdigspillet, blev der dannet nye puljer ud fra de indledende puljers resultater, og efterfølgende uddelt medaljer til alle deltagerne. Der blev også uddelt T-shirts. 

 
En stor tak til arrangørklubben som lagde lokaler til, samt styrede begivenhedernes gang, og til forældre for puljestyring og opbakning. Herudover naturligvis også en tak til spillerne for fair play, og flere timers bordtennishygge. 
 
#BordtennisErSjovt 

HUSK AT.....ALLE Hillerød GI Bordtennisklub spillere er inviteret til at deltage i niveauopdelte Klubmesterskaber med efterfølgende Klubfest lørdag den 10. juni!
Læs meget mere og tilmeld dig HER.


 
AF: Louis de Voss. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner