Indkaldelse til generalforsamling i OIK

Odense Ishockey Klub
24. maj. 2021

NB: Dato er efterfølgende flyttet til 20. juni!

Datoen for den ordinære generalforsamling i OIK er nu på plads under hensyntagen til covid19-situationen.

Vi har tradition for at holde generalforsamling i april måned. Den tradition brød vi sidste år, hvor generalforsamlingen p.gr.a. coronarestriktionerne blev afviklet i juni.

Da vi stadig ikke må forsamles mere end fem personer indendørs, er vi nødt til igen i år at lægge generalforsamlingen i juni. Hvis planen for åbning af Danmark holder, vil vi kunne forsamles i juni.

Medlemmerne af OIK indkaldes derfor til ordinær generalforsamling lørdag den 12.juni klokken 10.00. Dagsorden for generalforsamlingen vil blive udsendt senest den 15.maj. Hvis vi ikke må mødes fysisk, afvikles generalforsamlingen i stedet via nettet.

Efter generalforsamlingen vil bestyrelsen give en bred orientering om den kommende sæson, Bulldogs vil fortælle om målene for sæson 21/22 og sidst men ikke mindst vil der blive serveret ristede pølser med øl, vand og kaffe, mens der er mulighed for tale med trænere, holdledere og andre forældre og spillere.

Bestyrelsen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner