AB Fodboldakademi vender hjem fra vellykket træningslejr i Lloret de Mar, Spanien

Akademisk Boldklub
21. feb. 2024

Akademisk Boldklubs fodboldakademi har netop afsluttet en vellykket træningslejr i det solrige Lloret de Mar, Spanien. Med over 100 spillere fra U13 til U19-holdene var træningslejren en intensiv og givende oplevelse, der fokuserede på både sportslig udvikling og holdånd.

Under træningslejren blev der lagt stor vægt på træning både fysisk og mentalt, og spillerne fik mulighed for at udvide deres grænser og forfine deres færdigheder på og udenfor banen. De ideelle træningsforhold og det milde spanske klima skabte optimale betingelser for den intensive træning.


Men træningslejren handlede ikke kun om fodbold. Der blev også afsat tid til sociale aktiviteter på tværs af alle holdene, hvilket styrkede båndene mellem spillerne og skabte et endnu stærkere fællesskab indenfor akademiet.


Udover de mange træningspas spillede alle akademihold også hver en træningskamp mod en spansk modstander. Resultaterne på banen var imponerende og vidner om holdenes engagement og dedikation under træningslejren:

  • U13 holdet imponerede med en overbevisende sejr på 6-0.
  • U14 holdet fortsatte den imponerende præstation med en 7-0 sejr.
  • U15 holdet leverede en spændende kamp og endte med en 4-4 uafgjort.
  • U17 holdet demonstrerede deres overlegenhed med en imponerende 12-0 sejr.
  • U19 holdet afsluttede træningslejren med en imponerende 13-0 sejr.


Trænerne og ledelsen for Akademisk Boldklubs fodboldakademi er stolte af spillernes engagement og præstationer og ser frem til at bygge videre på denne positive oplevelse i fremtidige aktiviteter og kampe.

Turen er blevet planlagt af akademiets ledelse, og vi har fået en kommentar fra akademichefen, Simon Ervolder Andresen, der udtaler:

 "Overordnet set var det en rigtig god tur sammen med vores dygtige fodbolddrenge på U13-U19. Vi er skuffede over den matchning vi fik i vores træningskampe, da vores rejsepartnere simpelthen havde undervurderet vores sportslige niveau. Vi fik vist, hvilken kvalitet og styrke der er på akademiet i Akademisk Boldklub, men det er aldrig godt for udviklingen at vinde en fodboldkamp 13-0. Forhåbentlig har alle lært af det til fremtiden, ikke at undervurdere vores niveau.

Spillerne har opført sig eksemplarisk og som gode repræsentanter for klubben og vores værdier. Det har været en stor fornøjelse at se det gode og store fællesskab på tværs af årgangene. Jeg er også virkelig stolt af alle trænernes ihærdige arbejde med at planlægge og afvikle gode træningspas med fokus på den rette taktiske udvikling for holdene. Derudover er jeg også virkelig glad for, at vi kunne tilbyde både fysioterapi, mentaltræning og målmandstræning på turen. Mange tak til specialtrænerne og de holdledere, som tog en uge ud af kalenderen for at afvikle en god træningslejr og bidrage til udviklingen af vores dygtige talenter.

Nu evaluerer vi på turen internt, og så er vi sikker på, at vi kan tilbyde en endnu bedre tur næste år." 

Den vellykkede træningslejr i Lloret de Mar er et bevis på Akademisk Boldklubs engagement i at udvikle fremtidige fodboldstjerner og skabe et dynamisk og lærerigt akademimiljø.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner