Imponerende 4 Eliterækkesejre til Hillerød i Odense

HGI Bordtennis
1. dec. 2019


Daniel Simonsen var flyvende i OB Open i Odense, og alle forhindringer blev forceret i flot stil.  
HGI Hillerød Bordtennisklub havde 10 spillere afsted, og ud over Daniel spillede mange andre sig på podiet, heriblandt med fornemme sejre til Carl C Køngerskov og Albert Wolfsberg.
 
 
Patrick Skarsholm, Carl C Køngerskov, Christian Hyrdum, Albert Wolfsberg, William F Beck, Kristoffer Rasmussen, Alexander A Mejer, Sally Lou, Marcus A Jensen og Daniel Simonsen var vore spillere som var i kamp i Odense. Herudover var cheftræner Ola Lindberg på pletten lørdag hvor bl.a. den prestigefulde Herre Elite række blev afviklet. 
 
Netop Herre Elite blev Daniels helt store succesrække, hvor også Patrick havde spillet sig ind i hovedturneringen efter sejre i kvalifikationsturneringen fredag aften. Inden Hr. Elite varmede Daniel op med sejr i Junior Elite hvor han i finalen besejrede Noah Hvid (OB) som tidligere havde slået Carl ud i fem sæt i ¼-finalen. I semifinalen ville lodtrækningen at Daniel var oppe imod vores egen Patrick som her måtte se sig slået ud af rækken med en fornem 3. plads! 
 
Semifinalen blev også endestationen i Herre Elite for Patrick som her mødte tidligere Hillerød spiller Peter Svenningsen (B75) som i den anden semifinale kunne se klubkammeraten Dziadek Kamil Maciej (B 75) slået af Daniel. Herefter blev finalen i Hr. Elite til et opgør mellem Svenningsen og Daniel, og her trak Daniel som nævnt det længste strå med en sikker 3-1 sejr med sætcifrene 3, 5, -9, 1. 

Hillerød på 3 borde ud af 4 i Junior elite

Og når nu vi er ved Daniel, så fuldendte han sit hattrick søndag ved også at vinde U21 Elite rækken, virkelig en suveræn weekend for ham, hvor der blev høstet fine præmier.  
 
Den sidste eliterække på drenge-/herresiden, Drenge Elite, gik også til Hillerød da Carl C Køngerskov var på toppen og vandt rækken efter en finalesejr over Jacob Laursen (Nørreå) - en vigtig sejr, fornemt Carl! 
 
I U21’s B række blev det også til Hillerød sejr, idet unge Albert Wolfsberg her brillerede, og spillede sig til sejren efter i finalen at have mødt Valdemar Buchwald (Slagelse) - stærkt Albert! 

Albert Wolfsberg kunne nyde en velfortjent middag efter sejren i U21 B og 1/4-finalen i Drenge Elite

 
Unge Marcus stillede op blandt de noget ældre spillere i Junior D hvor han flot spillede sig i finalen og vandt sølv. Sally stillede også op i herrerækken hvor hun klarede sig helt til ¼-finalen. Marcus nåede også helt til finalen i Drenge C, men også her blev det til en fin sølvplacering. 

Markus vinder sin kamp sikkert i Hr. Junior B


 
I Herre Klasse 2 var det Kristoffers tur til at spille sig i finalen hvor han dog blev besejret af Dardic-Jahn Luka (København) men stadig en meget stærk præstation. Stærke Luka havde desværre allerede mødt Albert i 1/8-finalen hvorfor det blev en tidlig exit for Albert i denne række. 

 
 
GULD 
Daniel Simonsen – Herre Elite 
Daniel Simonsen – U21 Elite 
Daniel Simonsen – Junior Elite 
Carl C Køngerskov - Drenge Elite 
Albert Wolfsberg – U21 B 
 
SØLV  
Marcus A Jensen – Junior D 
Marcus A Jensen – Drenge C 
Kristoffer Rasmussen – Herre Kl. 2 
 
 
BRONZE 
Patrick Skarsholm – Herre Elite 
Patrick Skarsholm  JuniorElite 
 
 
¼- FINALER 
Carl C Køngerskov – Herre Elite 
Sally Lou – Herre Junior D 
Marcus A Jensen – Yngre Dr B 
Albert Wolfsberg – Drenge Elite 
Marcus A Jensen – Puslinge A 

Sally spillede stærkt mod drengene i Junior D


 
FACEBOOKTRÅD  
En kæmpe tak skal lyde til Palle Rasmussen som leverede LIVE-opdateringer i den altid oprettede Facebook-tråd lørdagen igennem. Disse tilbagemeldinger og ikke mindst billeder er guld værd og vi håber at mange andre forældre også er friske på at gøre stævnerne spændende for os der ikke lige er i hallen. 
Se Palles imponerende FB-tråd HER. 
 
 
Se alle resultater fra OB Open på Bordtennisportalen HER eller på TT Coordinator HER. 
Se OB's 290 egne billeder fra stævnet HER.

Øjnene var små hos Daniel på vej hjem i bilen efter alt rampelyset sammen med en glad Patrick

HJÆLP TIL STÆVNETILMELDING I MORGEN MANDAG OG NÆSTE MANDAG 

Er du også blevet inspireret til at komme ud og spille stævner men er i tvivl om hvordan du kommer det så kig forbi hallen en af dagene og få hjælp til dine tilmeldinger - der er masser af stævner med snarlig deadline.

Vi har lavet en oversigt med en masse links omkring de aktuelle stævner som kan ses i klubnyheden HER.

Mandag den 2/12 kl. 18-19 og mandag den 9/12 kl. 18-19 vil stævneansvarlig   
Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret omkring spørgsmål til licenser, og tilmelding til stævner via Bordtennisportalen m.m.   

   
HUSK at du altid kan følge med i sidste frister for tilmelding til stævnerne i   
hjemmesidens stævnekalender (scroll ned på stævnesiden).  
   
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt til stævnerne så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak!   

Tilmelding er ikke nødvendig til at få hjælp, du dukker bare op.  
 
 
På glædeligt gensyn i hallen!


 
 
AF: Louis de Voss 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner