I ustadigt vejr var der medaljeregn til Amager AC

Amager Atletik Club
18. jun. 2024

Der var alt fra store regnskyl til flot sommervejr, da det årlige internationale stævne Copenhagen Open fandt sted i weekenden på Hvidovre Stadion. Hundredvis af atleter fra 14 nationer deltog, og Amager AC gjorde en flot figur. 17 guld, 5 sølv og 9 bronze blev det til for klubbens 21 atleter, og der var et væld af personlige rekorder, flotte resultater og selvfølgelig godt humør. Blandt medaljeslugerne var William i D15 med fire guld i fire kastediscipliner. På 800-meteren i samme aldersgruppe tog Vagn fusen på favoritterne fra Aarhus 1900 og Malmö AL med et hårdt udlæg, og han holdt hele vejen og satte en imponerende PR med over seks sekunder. Vagn snuppede

desuden sølvet på 300-meteren.

Hos D12 vandt Alexander sine fire løb, 80, 100, 200 og 300. 80m og 200m var i ny PR, og specielt 200-meteren blev et tæt opgør med en konkurrent fra Sparta, men Alexander holdt sit forspring hele vejen. I D11 fik klubbens seje drengegruppe Storm, Louis, Luca og Felix også masser af metal med hjem. Storm tog guld i 100m og højdespring, mens det blev til bronze i spydkast. Louis vandt sølv i højdespring og en flot sølvmedalje i længdespring efter en god serie, der endte med en forbedring af PR på 14 centimeter. Luca tog guld i 60m hæk og bronze i 60m, mens Felix tog sejren på 300m efter et flot disponeret løb. I 200m blev det til bronze.

I P17 vandt Celina guld i højdespring, og med 1.63 nærmer hun sig sin PR. Det lover godt for sommerens næste stævner. Line tog guldet i diskos med en flot ny PR. Den lyder nu på 39.07, og hun begynder så småt at kunne skimte Lisa Brix' klubrekord, hvilket er imponerende, da Line er førsteårs-atlet på årgangen. Derudover blev det til bronze i spydkast og kuglestød, mens Silke ligeledes vandt bronze i hammerkast. I P15 vandt Amelie sølv i 300m hæk efter en flot afslutning, hvor hun passerede to konkurrenter ved sidste hæk og pressede sig ind på andenpladsen.

I D17 vandt Carl sølv på 200m i ny PR, 22.13, mens Tristan tog bronzen i diskos.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner