Super hyggelig Ungdomsstævne opstart

HGI Bordtennis
6. nov. 2022

5. november var dagen hvor Hillerød GI Bordtennisklub havde inviteret let øvede ungdomsspillere fra vore omkringliggende klubber, til hyggeligt ungdomsstævne i uformelle rammer. Spillere, forældre og ledere fik sig nogle hyggelige timer med masser af kampe, og glæder sig allerede til næste runde. 

 
Bordtennis Danmark (BTDK’s) Ungdomsstævner er 2. step på ‘konkurrencetrappen’, som skaber den røde tråd i ungdomsspillernes stævneudvikling. Der guides og findes kamptilbud fra helt nybegynder, til let øvet, for senere at ende med stævne- og holdkamptilbud målrettet mere rutinerede spillere. 
 
De to første steps er Begynder- og Ungdomsstævner som du kan læse meget mere om HER. 
 
Vi inddelte de tilmeldte spillere i 2 puljer med henholdsvis 6 og 7 spillere for at give dem flest mulige kampe, og dermed vigtig kamptræning. Denne gang havde vores spillere fornøjelsen af at møde spillere fra Espergærde og Slangerup, men ved fremtidige stævner vil det også være muligt at møde spillere fra Allerød, Jægerspris og måske Helsingør. 
 
Hillerøds deltagere var denne gang Jonathan Steenstrup Sørensen, Liam Hjorth, Lucas Sivertsen, Mathias Møldrup Wittrock, Ruben Reinholt Knudsen og Bertram Laursen, og vi håber meget, at rigtig mange flere spillere fra mandags/onsdagsholdene vil være friske på udfordringen fra næste gang. 

Alle deltagende spillere modtog en flot rød Ungdomsstævne T-shirt, og der blev uddelt medaljer til de 3 bedst placerede i de to puljer: 

 
A: Guld-Ruben, Sølv-Lucas og Bronze-Jonas Britt (Slangerup) 


B: Guld-Emil de Vos (Espergærde), Sølv-Storm Bomholdt (Espergærde) og Bronze-Jonathan 


Stort tillykke til alle medaljetagere, og tak til alle spillere for højt humør, og velgennemførte kampe.  
#BordtennisErSjovt 

Se alle resultater fra Ungdomsstævnet på Bordtennisportalen HER.

FOTOS FRA UNGDOMSSTÆVNERUNDEN I ROYAL STAGE KAN SES OG DOWNLOADES HER
 
KOMMENDE 'POINTSTÆVNER':
 
26. november - Ungdomsstævne i Slangerup for ALLE let øvede spillere der kan spille kampe á 5 sæt 
Tilmeld dig HER 
 
10. December - Begynderstævne i Allerød for alle helt nybegyndte spillere – ALLE nye kan være med og prøve at spille uformelle kampe i hyggelige og helt uformelle rammer med plads til sjov og hygge. 
Tilmeld dig HER
 
Du kan se alle sæsonens stævnedatoer, og mere om hvilke stævner der passer til dit nybegynder niveau HER. 
 

En stor tak skal rettes til jer forældre og mindre søskende der gav en hånd med, samt til Kristian Pedersen og Thomas Hjermind Jensen for klargøring, afvikling og fotos. Jeres hjælp var uvurderlig! 

Også en tak til kredsleder Allerød v/Lars Eckeroth, for at møde op med medaljer og t-shirts til deltagerne. 

 
FORÆLDREMØDE:

Har dit barn spillet bordtennis i Hillerød GI Bordtennisklub i op til et års tid, eller har du bare en masse spørgsmål til dit barns bordtennis, så sæt endelig denne dato af i kalenderen
 

1. søndag i Advent 27. november kl. 10-12  

hvor der afholdes Forældremøde samtidig med Familiebordtennis, hvor du vil kunne stille dine spørgsmål og blive informeret. 
Medlemmer fra Ungdomsudvalget vil være til stede, og i anledning af julen vil der blive hygget med saft og pebernødder, med mulighed for frit bordtennisspil for hele familien imellem spørgsmålene. 
Mere info følger! 


 
INFO OM BEGYNDER- og UNGDOMSSTÆVNER koncept og målgruppe:  

Begynderstævnerne er for være helt nye spillere, som har lyst til at lege med, og prøve kampe i uformelle og uforpligtende rammer.

Ungdomsstævnerne henvender sig primært til ungdomsspillere, som er parate til at deltage i rigtige bordtennisstævner med kampe bedst á 5 sæt. Stævnerne er spillernes første møde med et rigtigt bordtennisstævne, hvorfor det primære fokus vil være på at lære at være til stævne. Hvordan man opfører sig, fairplay, god sportsånd osv. Alle stævnerne vil være uafhængige af hinanden. Man vil på dagen danne puljer á 5-7 spillere på baggrund af spillernes rating/niveau. Ved mange spillere, kan det også være en mulighed at opdele både efter alder og niveau. Der vil i disse stævner blive registreret rating ud fra resultaterne.
 
 
Sæsonen afsluttes med Superweekenden, som foregår d. 22.-23. april 2023 hvor spillerne også vil kunne møde modstandere fra de øvrige kredse i BTDK Øst. 
 
TILMELDING og PRIS (det’ GRATIS) 

Vil du med til Begynder- eller Ungdomsstævne, og det håber vi meget at du vil, så bedes du gå ind i Holdsport kalendereventen under den relevante dato (se links ovenfor), og klikke ‘TILMELD’.
Er du forhindret klikker du naturligvis ‘AFMELD’.
 
 
Har du betalt dit kontingent, er det som medlem af Hillerød GI Bordtennisklub GRATIS for dig at deltage, samt at få indløst en spillerlicens (normalpris pr. stævne pr. spiller er 30,- kr.+ licens). 
 
VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG TIL FREMTIDIGE BEGYNDER- OG UNGDOMSSTÆVNER 
 
 
Af: Louis de Voss 

substitueret Pointstævnekoordinator

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner