Hyggeligt Ungdomsstævne med masser af medaljer

HGI Bordtennis
24. okt. 2023


Sæsonens første runde af Bordtennis Danmarks Ungdomsstævner blev afholdt med glæde, succes og masser af medaljer hos Hillerød GI Bordtennisklub. 
 
Efter et superhyggeligt og uformelt stævne med en masse jævnbyrdige kampe, og med rigtigt glade og dedikerede ungdomsspillere, ser vi allerede nu frem imod, at vi i Hillerød også selv er arrangør for næste Ungdomsstævne den 25. november - LÆS MERE OM DETTE NEDERST I ARTIKLEN. 
 
Efterårsferien havde sat sit præg på antallet af deltagere der var mødt frem da Hillerød lørdag den 21. oktober diskede op med et stævne for Nordsjællands let øvede ungdomsspillere i Kreds 1. Dette forhindrede dog ikke et succesfuldt stævne med en masse jævnbyrdige og spændende kampe. 
 
Normalt ville vores helt nye ungdomsspillere kunne deltage i BTDK’s Begynderstævner, men da disse endnu ikke er opstartet i denne sæson, valgte vi fra Hillerøds side at kombinere Ungdoms- og Begynderstævnerne.
Alle niveauer af ungdomsspillere, der endnu ikke deltager jævnligt i de større breddestævner, var således inviterede.
 
 
Kristian Pedersen var stævneleder på dagen, og sørgede sammen med Louis de Voss for, at alt kørte planmæssigt. 


Stævnets ni spillere blev inddelt i to indledende puljer for vurdering af de enkeltes niveau på dagen. 
Herefter dannede stævneledelsen tre mere jævnbyrdige slutspilspuljer.  
 
Inden opstart sikrede træner Rasmus Sørensen, at alle spillerne var blevet godt varmet igennem med en effektiv gang rundt-om-bordet bordtennis. 


 
Med Ungdomsstævnemedaljer til de tre bedst placerede i slutspilspuljerne blev det, med kun tre spillere i hver pulje, interne opgør om at fordele de fine medaljer imellem sig. 
 
MEDALJEFORDELING EFTER EN MASSE FAIRPLAY KAMPE 
 
Pulje 1 – Guld: Bertram Laursen (Hillerød) Sølv: Phillip Vilsbøl-Christensen (Espergærde) Bronze:Tobias Filsøgaard (Hillerød) 


 
Pulje 2 – Guld: Matas Strimaitis (Slangerup) Sølv: Carl Gyrd-Hansen (Hillerød) Bronze: Elliot Olsen (Hillerød) Pulje 3 – Guld: Luca Brødbæk Bullwinkel (Slangerup) Sølv: Sillas Newman Jensen (Slangerup) Bronze:Thor Jensen (Hillerød) 


En kæmpe TAK skal lyde til Kristian Pedersen og hans 60+ hold som viste fantastisk klubånd, og sørgede for at hallen stod klar til stævnet lørdag morgen. 
Vi vil også rette en stor tak til træner Rasmus Sørensen og de mange spillere og forældre som hjalp med at rydde hallen efter stævnet. Rasmus var også, sammen med Kristian, en kæmpe hjælp i f m puljeinddelingerne.  
Peter Tranto fra Helsingør skal også have en stor tak for at komme med hans erfarne super input som gjorde, at vi kunne gennemføre denne alternative stævneform med flere sammenslåede stævnetyper. 
 
NÆSTE UNGDOMSSTÆVNE DEN 25. NOVEMBER 
 
Hillerød GI Bordtennisklub er igen helt klar
lørdag den 25. november 2023 kl. 10 (mødetid 9.30)
 
hvor vi har valgt, at vi igen kører efter samme koncept med et samlet Begynder- og Ungdomsstævne. 
 
Denne gang var kun Espergærde, Slangerup og Hillerøds klubber repræsenteret med spillere. 
Flere af vores øvrige klubber i Kreds 1, som også består af Allerød, Jægerspris, Kildeskoven og Helsingør, har dog givet lovning på, at de i november er klar med en række deltagere, så det kan kun blive endnu et godt og spændene stævne. 
 
HILLERØD SPILLERE: INVITATION & TILMELDING 25/11-23 - DIREKTE TILMELDINGSLINK VIA HOLDSPORT FOR HILLERØD SPILLERE HER.

ØVRIGE KLUBBER: INVITATION & TILMELDING

GENEREL INFO OM BEGYNDER- OG UNGDOMSSTÆVNER 

Du finder alt omkring Begynder- og Ungdomsstævnerne (som vi indtil videre har valgt at slå sammen i Hillerød) HER


FOTOS: se om du kan finde dig selv på ét eller flere af de usorterede fotos der blev taget på dagen HER.

FORÆLDREMØDE:
 
Er du det mindste i tvivl om Ungdomsstævnet i november er noget for dig, eller har du andre spørgsmål, så mød uforpligtende op til forældremødet nu på  
 
MANDAG DEN 30. OKTOBER INDENFOR TIDSRUMMET KL. 17.30 - 19.00.

Læs mere på hjemmesiden HER. 
Invitation Forældremøde


 
#BordtennisErSjovt 
 
VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I HALLEN 
 
 


AF: Louis de Voss

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner