Hyggeligt Jule Ungdomsstævne afviklet

HGI Bordtennis
10. dec. 2023

Der var godt run på Helsingør Bordtennisklubs lokaler da klubben afviklede sæsonens ekstra julerunde af Begynder- og Ungdomsstævnerne, med deltagelse af 3 Hillerød GI Bordtennisklubspillere. 


Lørdag den 9. december havde Helsingør inviteret Bordtennis Danmarks (BTDK) Kreds 1, og enkelte Kreds 2 spillere, til kombineret Begynder- og Ungdomsstævne. 


Stævnet var velbesøgt med 17 glade bordtennisbørn, som alle havde taget forældre eller bedsteforældre med til det der i mange tilfælde, var spillernes første møde med et bordtennisstævne. Helsingørs rutinerede stævneledelse bl.a. bestående af Betina Bech, Steen Jørgensen og Peter Tranto var alle med til at sikre, at det ca. tre timer lange stævne blev en stor succes, og blev afviklet fuldstændig efter planen.  

Tusind tak for jeres engagement, og for jeres initiativ til med kort varsel at arrangere denne mulighed for at spillerne ikke behøvede at holde stævnepause helt frem til næste Ungdomsstævne den 27. januar. 

Indledende blev der som opvarmning lavet en gang festlig omgang ‘Rundt-om-Bordet' omkring hallens 6 opstillede borde, så der var fuld fart på....De fremmødte 17 spillere blev inddelt i 2 puljer med 6 spillere i hver, og en enkelt med 5 spillere, der herefter spillede bedste af 5 sæt. 


Hillerød GI Bordtennisklubs spillere, Magnus Reichhardt, Liam Hjorth, og Markus Wraamann, som på forhånd var blevet niveauinddelt af ungdomstræner Mads Britze, blev placeret i hver sin pulje, og gav den alle gas med et smil på læben. 

Ved Ungdomsstævnerne tryller pigerne, her Anastasia Kovbel fra Helsingør, også med boldene mens drengene ser misundelige til. 
Vi glæder os til, og håber på, at flere af Hillerød GI Bordtennisklubs pigespillere vil deltage i fremtidige stævner.


Der blev lagt op til at der skulle være fokus på Fair Play, og at det vigtigste var, at alle spillere hyggede sig i de timer stævnet varede. En stor tak til alle for forståelse for dette, alle havde en god oplevelse. Således blev der også, under store klapsalver, uddelt medaljer til samtlige deltagere. I de enkelte puljer blev der uddelt Ungdomsstævne Guld-, Sølv og Bronzemedaljer til podiet, og øvrige puljedeltagere  blev belønnet med en Begynderstævnemedalje. Ingen gik således tomhændede hjem.

#BordtennisErSjovt  


RESULTATER fra Begynder-/Ungdomsstævnet vil fremgå af Bordtennisportalen HER. 
 
FOTOS: Der blev på dagen taget lidt fotos som kan ses og downloades til fri afbenyttelse HER.

Mappen indeholder undertegnedes billeder, samt tilsendte fotos fra Helsingør, så har du også billeder du vil dele med dine bordtenniskammerater, så kontakt meget gerne undertegnede via linket nedenfor. 

Desværre kan vi ikke garantere at der er billeder af alle, men vi håber at du vil kunne finde et eller flere billeder som DU er med på.
 
KOMMENDE STÆVNEMULIGHEDER: 
 
Vi glæder os allerede til Hillerøds spillere igen mødes med spillerne fra de mange andre klubber til næste Ungdomsstævne.  
Mere følger når næste Ungdomsstævne information er klar, men indtil nu kan du se den foreløbige plan Begynder- og Ungdomsstævneplan HER 
 
Vil du ud over Ungdomsstævnerne gerne prøve kræfter med andre typer stævner, så husk at du altid vil kunne finde en oversigt på klubbens Stævneside HER. 
 
De næste spændende stævner hvor der alle niveauer er repræsenteret vil være Vestegnens Julestævne 16. - 17. december

(SIDSTE TILMELDINGSFRIST I DAG 10/12-23), 

og ikke mindst ØM på hjemmebane i Royal Stage den 13. - 14. januar 

hvor vi gerne ser at ALLE Hillerød GI Bordtennisklub spillere deltager, uanset alder og niveau. 
 
Find invitationerne via linket til Stævnesiden ovenfor. 
 
Du kan også læse mere, og finde INVITATIONER, TILMELDINGSLINK m.v. i Klubnyheden HER. 
 
 
 
 
AF: Louis de Voss 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner