Hyggeligt advents Ungdomsstævne afholdt

HGI Bordtennis
28. nov. 2022

4 glade og motiverede Hillerød GI Bordtennisklub spillere havde valgt at adventshygge til Ungdomsstævne 3 i Slangerup 1. søndag i advent, den 27. november. 

 
Der blev spillet en masse gode kampe, så alle deltagerne fik god kamptræning, og vigtig kamperfaring. 
 
Bordtennis Danmark (BTDK’s) Ungdomsstævner er 2. step på ‘konkurrencetrappen’, som skaber den røde tråd i ungdomsspillernes stævneudvikling. Der guides og findes kamptilbud fra helt nybegynder, til let øvet, for senere at ende med stævne- og holdkamptilbud målrettet mere rutinerede spillere. 
 
De to første steps er Begynder- og Ungdomsstævner som du kan læse meget mere om HER. 
 
På dagen blev spillerne inddelt i 3 niveauopdelte puljer hvor de alle gav den max gas.. Denne gang havde vores spillere fornøjelsen af at møde spillere fra Espergærde, Slangerup, Allerød, Jægerspris og Furesø hvilket gav nogle varierede og spændende kampe. 

Hillerøds deltagere var denne gang Jonathan Steenstrup Sørensen, Liam Hjorth, Lucas Sivertsen, og Ruben Reinholt Knudsen.
Vi håber meget, at rigtig mange flere spillere fra 
mandags/onsdagsholdene, vil være friske på udfordringen næste gang, hvor vi igen spiller på hjemmebane i Hillerød.
 

 

Både Lucas og Ruben indtog, i fotografernes flashlight, igen podiet i pulje A. 

 

Jonathan fik denne gang kamp til stregen, efter at være blevet rykket et niveau op, siden hans fornemme præstation i hans aller første stævne sidste gang i Hillerød. Jonathan går helt sikkert hjem i træningslokalet, og fortsætter sin målrettede træning. 
 
Liam Hjorth viste sit talent og vandt sikkert 3-1 over den senere puljevinder Mikkel Søager (Slangerup). Desværre betød et indbyrdes nederlag i kampen om 3. pladsen i pulje C, at Liam denne gang endte lige uden for podiet, men med sit flotte spil er vi ikke i tvivl om, at han vender stærkere tilbage ved næste Ungdomsstævne. 
 


Alle deltagende spillere modtager ved deres første Ungdomsstævne en flot rød Ungdomsstævne T-shirt, og der bliver uddelt medaljer til de 3 bedst placerede i puljerne. 
 
Stort tillykke til alle medaljetagere, og tak til alle spillere for højt humør, og velgennemførte kampe. Samtidig en stor tak til Slangerup Bordtennis for et vel gennemført arrangement.
#BordtennisErSjovt 

 
KOMMENDE STÆVNER 
 
10. december - Begynderstævne i Allerød for alle helt nybegyndte spillere – ALLE nye kan være med, og prøve at spille uformelle kampe i hyggelige og helt uformelle rammer, med plads til sjov og hygge.  
Begynderstævnerne er for spillere som ikke tidligere har deltaget i Ungdomsstævnerækken. 
Tilmeld dig HER
 
28. januar - Ungdomsstævne på hjemmebane i Hillerød for ALLE let øvede spillere der tidligere har deltaget i Ungdomsstævnerækken, eller nye der føler sig helt klare til, at spille kampe á 5 sæt - spørg meget gerne din træner. 
Tilmeld dig HER 
 
Du kan se alle sæsonens stævnedatoer, og læse mere om hvilke stævner der passer til dit nybegynder niveau HER. 
 
FOR JER BØRN & UNGE DER ALLEREDE HAR DELTAGET I STÆVNER HAR VI UDVALGT
 
17. - 18. december – Vestegnens Julestævne for alle niveauer og aldersklasser 
Få al info i klubbens Excel ark HER 
 
14. - 15. januar - ØM Ungdom for alle niveauer og aldersklasser. 
 

INFO OM BEGYNDER- og UNGDOMSSTÆVNER koncept og målgruppe:   

 
Begynderstævnerne er for være helt nye spillere, som har lyst til at lege med, og prøve kampe i uformelle og uforpligtende rammer. 
 
Ungdomsstævnerne henvender sig primært til ungdomsspillere, som er parate til at deltage i rigtige bordtennisstævner med kampe bedst á 5 sæt. Stævnerne er spillernes første møde med et rigtigt bordtennisstævne, hvorfor det primære fokus vil være på at lære at være til stævne. Hvordan man opfører sig, fairplay, god sportsånd osv. Alle stævnerne vil være uafhængige af hinanden. Man vil på dagen danne puljer á 5-7 spillere på baggrund af spillernes rating/niveau. Ved mange spillere, kan det også være en mulighed at opdele både efter alder og niveau. Der vil i disse stævner blive registreret rating ud fra resultaterne.  
  
Sæsonen afsluttes med Superweekenden, som foregår d. 22.-23. april 2023 hvor spillerne også vil kunne møde modstandere fra de øvrige kredse i BTDK Øst.  
  
TILMELDING og PRIS (det’ GRATIS)  
 
Vil du med til Begynder- eller Ungdomsstævne, og det håber vi meget at du vil, så bedes du gå ind i Holdsport kalendereventen under den relevante dato (se links ovenfor), og klikke ‘TILMELD’.   Er du forhindret klikker du naturligvis ‘AFMELD’.  
  
Har du betalt dit kontingent, er det som medlem af Hillerød GI Bordtennisklub GRATIS for dig at deltage, samt at få indløst en spillerlicens (normalpris pr. stævne pr. spiller er 30,- kr.+ licens).  
  
VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG TIL FREMTIDIGE BEGYNDER- ELLER UNGDOMSSTÆVNER  
  


Af: Louis de Voss  

substitueret Pointstævnekoordinator 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner