Hyggelig klubtur til Odense Open

HGI Bordtennis
10. dec. 2018

OPDATERET 11/12 med Ola's evaluering!
Sæsonens anden store klubtur gik til Odense for 16 Hillerød spillere,  som under ledelse af cheftræner Ola Lindberg og sportschef Jesper Møller, deltog i OB Open. 2 deltagere fra Allerød havde også tilsluttet sig turen, hvilket var hyggeligt. Der blev spillet mange intense kampe fra fredag til søndag aften, og det blev også til flere rigtigt fine placeringer. 

 
Fredag den 7. december kørte Jesper Møller, Oliver Petersen og Marius Dam i forvejen mod Odense idet de skulle deltage i kvalifikationen til Herre Elite rækken inden hovedturnering lørdag. Alle vore øvrige deltagere fulgte trop, og tog med Signe Køngerskov med toget til Kbh H, hvorfra Ola Lindberg overtog styringen.

Filip og hans far Stefano Dahlerup fra Allerød deltog også under HGI rammerne, og meldte efterfølgende tilbage om en god og lærerig oplevelse.

Vores unge 9-årige pigepuslingespiller Sally Lou stillede op mod drengene, og imponerede dem alle ved at vinde alle sine kampe, og derved Puslinge D rækken! I Yngre Pige A vandt Sally bronze.  
 

Også i Yngre Drenge D spillede Sally sig helt til finalen hvor det dog blev til et nederlag til flere år ældre Markus Jakobsen (Amager). 
 

Sally Lou strålede


I Yngre Drenge Elite klarede Dominykas Samuolis sig flot igennem rækken og endte i finalen mod David Lund Heinig (Virum), som dog var stærkest på dagen. Lige så sikkert som Dominykas spillede Albert Wolfsberg sig ubesværet igennem puljen, men ender ligesom Dominykas sin sejrsstime med et nederlag til David i semifinalen. Sølv og bronze til henholdsvis Dominykas og Albert i rækken. Også i Junior B spillede Albert sig flot til bronze efter at være røget ud til den senere vinder af rækken, og meget ældre Jonas M Pedersen (Silkeborg). Et nederlag til Jonas blev også årsagen til at Villads Jungersen ikke nåede slutspillet i rækken. 

En glad klubturdeltager, Dominykas


 
I Yngre Drenge B var Valdemar Høyer Pedersen denne gang oppe mod overmagten, og kom ikke videre til slutspillet. Til gengæld nåede Valdemar kvartfinalen i Drenge D. 
 
I Drenge B spillede Villads Jungersen sig til 1/8-finalen med tabte desværre tæt 9-11 i femte. Christian Hyrdum nåede slutspillet men tabte desværre her i første cupkamp. I Junior C blev Christian til gengæld nr. 5. 
 
I Drenge C nåede Marcus A Jensen 1/8-finalen hvor han pressede Teodor Mac Aulay (Virum) til 11-13 i femte. 
 
I Drenge Elite rækken var HGI Hillerød Bordtennisklub stærkt repræsenteret ved vore dygtige drenge William F Beck, Carl C Køngerskov, Alexander A Mejer, Kristoffer Rasmussen samt Dominykas. Bedst gik det for William som spillede sig hele vejen til finalen, hvor det dog blev til et nederlag til Viktor Oksfeldt (Viby).  Forinden havde Carl presset selvsamme Viktor ud i 13-15 i 4. sæt, og vandt derved bronze. Det blev således de fire seedede spillere som planmæssigt endte øverst. For at det ikke skal være løgn havde Viktor også været klubbens “onde ånd” da Aleksander mødte ham i kvartfinalen. 
 
Daniel Simonsen brillerede sig igennem Junior Elite hvor han kun i finalen afgav et sæt til sølvvinder Mads Toft Schmidt (Roskilde). I denne række spillede Felipe Matarese sig også flot videre til slutspillet hvor endestationen dog blev 1/8-finalen mod Simon Larsen (Silkeborg).  
Også i U21 Elite vandt Daniel Guld efter at have besejret Emil Friis Hansen (Brønshøj) 3-0 i finalen. Flot med dobbelt sejr til Daniel! Oliver Petersen nåede desværre ikke til cup-turneringen men fik dog en sejr i puljen. 
 
I Herre Elite rækken var Daniel seedet og dermed direkte videre til slutspillet. Vore øvrige deltagere i rækken kørte i forvejen for vore øvrige klubtursdeltagere fredag, så de var klar til at spille kvalifikationsturnering. Her lykkedes det alle vore deltagere, Oliver Petersen, Marius Dam og Jesper Møller, at spille sig ind i hovedturneringen. Desværre ville lodtrækningen at Jesper og Oliver skulle mødes allerede i 1/8-finalen hvor Jesper trak det længste strå 12-10 i femte. 
Marius mødte i første cupkamp Andreas Dilling (Roskilde) og nåede ikke videre herfra.  
Jesper tabte i kvartfinalen til Allan Bentsen (Roskilde) i fire sæt.  
Kvartfinalen blev også endestationen for Daniel som ellers pressede den senere vinder af Herre Elite Meng Sheng (JN Academy) til 9-11 i femte. 
 
I Herre Klasse 1 vandt Marius Bronze efter en semifinale mod Noah Toelstrup Hvid (OB) som senere vandt rækken. 
 
Carl spillede sig fornemt i finalen i Herre Klasse 2 hvor han pressede Henrik Lunddorf (Nørreå) helt til 10-12 i femte sæt. Stærkt af unge Carl i den store række med 40 deltagere! Daniel A Mejer, Aleksander, Kristoffer og Felipe spillede også Herre klasse 2. 
 
I Herre Klasse 3 nåede Villads 1/8- og Albert 1/16-finalen. 
 

Albert Wolfsberg med pokal og pengepræmie for sine 3. pladser i Yngre Dr Elite og Junior B

Ola skrev efter sin hjemkomst fra Odense følgende evaluering af klubturen:

"Spil og resultater:
Jeg (Ola) bruger OB stævnet til at kigge på hvad den enkelte spiller behøver slibe på frem til Top 12 i januar.
Mange spillere har Top 12 som et hovedmål for denne sæson. Mange behøver træne serve, som så kan forbedres lidt på de 6 uger der er til Top 12, og meget op til ungdoms DM længere frem. 

Opførsel
Generelt god. Dem der råber højt og grimt ind i mellem er de samme personer. Der er ikke blevet flere af dem. 
På nær et bat kastet i skraldespanden,  blev der ikke kastet med bat inde ved bordet, og ingen slag i bordene, som er helt uacceptabelt, men desværre ofte ses til et stævne. 
Langt de fleste har altså rigtig god opførsel ved bordet. 

Coaching:

Til OB stævnet er det sådan at spillerne skal coache hinanden. 
Fordi:
at selv blive bedre som bordtennis spillere.  At coache andre giver nye perspektiver på eget spil. 
At coache sine klub kammerater giver hvad jeg vil tro, bedre klubånd. 

Det startede forrygende lørdag morgen med god coachning. Alle var aktive og energiske. Men sluttede i kaos eftermiddag/aften, hvor Møller og jeg måtte jagte og ringe efter vores spillere, der hellere sad med piger og venner fra andre klubber, end gjorde hvad vi havde aftalt. 
De fleste coachede hele tiden og får højest karakter, nogle personer får godkendt, og nogen får ikke godkendt når de har en attitude  som ”hvem er vigtigere end mig selv ??” 
Årets coach pris går til William der virkelig viser gejst at hjælpe andre. 

Til sidst, til dem der tror at Hvem der coacher har betydning for resultater vil jeg bare sige:  så længe coachen  viser tilstedeværelse , slukker mobilen, og ikke taler med nogen, har det meget lidt betydning hvem der sidder ved bordet . Hgi spillere skal være så godt uddannede at de klarer opgaven. Det viser de flotte resultater i weekenden også. Der har været positive overraskelser i resultatlisten der giver mig ret. 

Ses i hallen, Ola."


GULD 
 
Daniel Simonsen – U21 + Junior Elite 
Sally Lou – Puslinge D 
 
SØLV 
 
Drenge Elite – William F Beck 
Dominykas Samuolis – Yngre Drenge Elite 
Carl C Køngerskov - Herre Klasse 2 
Sally Lou – Yngre Drenge D 
 
BRONZE 
 
Drenge Elite – Carl C Køngerskov 
Sally Lou – Yngre Pige Elite 
Albert Wolfsberg – Yngre Drenge Elite + Junior B 
Marius Dam - Herre Klasse 2 

Filip Dahlerup (Allerød) var med på turen, og varmer her op med sin klubkammerat Kasper MichelsenSe alle enkeltresultater fra OB Open på Bordtennisportalen HER.  
 
Næste “klubtur” bliver når vore spillere på alle niveauer, ungdom som veteraner, mødes til ØM Ungdom i Taastrup den 12. - 13. Januar.  
 
Læs meget mere om ØM Ungdom/Veteran og andre stævner for alle i denne tid HER.
 
 
 
AF: Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner