Hos Peter Open og Nørreå Cup med toppræstationer

HGI Bordtennis
3. nov. 2019
Igen i år var familien Mejer med til lukke og slukke i Nørreå Cup, her Alexander Mejer og doublemakker Albert Gabel (Hørning)

I weekenden har HGI Hillerød Bordtennisklub haft spillere sydpå i Holmegaard og vestpå i Bjerringbro, hvor der blev spillet nogle lærerige kampe, og taget for sig af præmierne. I det hele taget en weekend der levede op til #BordtennisErSjovt. 
 

NØRREÅ CUP
 
 
Familien Mejer var igen i år taget på hyggetur til Bjerringbro, med overnatning i Hobro, og havde denne gang taget Alexander Sønderby Hansen med som coach. Der var lagt op til en tur med råhygge og nogle få uforpligtende kampe, men det viste sig hurtigt, at vore spillere Rebecca og Alexander Mejer ikke ville nøjes med hyggen. 
 
Lørdag spillede Rebecca Dame Klasse 1 og vandt flot rækken, mens storebror Alexander var i finalen i Herre Klasse 1, hvor han dog blev overlistet af Nick Sommer (Nørreå) som havde hjemmebanefordelen, og også senere endte i finalen i Herre Elite. Rebecca mødte på sin vej Malene Dyrby Hansen (Viby) og gik for første gang sejrrigt fra opgørene mod Malene med en 3-1 sejr - stærk præstation!  

Der var mange forskellige præmier at vinde for Rebecca og Alexander


Alexander deltog også i Herre Elite med en tilfredsstillende præstation, 2 vundne/2 tabte. 
 
Rebecca har i længere tid døjet med flere skader og er dem desværre endnu ikke kvit, men hendes store glæde ved bordtennisspillet gør, at hun bare ikke kan holde sig fra det, hvilket vi naturligvis sætter stor pris på. 
 
Søndag spillede Rebecca Junior B, og Alexander Drenge/Junior A/B Double, og denne gang var det Alexander der nåede helt til tops sammen med doublemakker Albert Gabel (Hørning). Alexander og Albert gik ubesejrede igennem rækken, hvor de i finalen besejrede Jonathan Weiss (SISU) og Victor Lajer (Silkeborg) med 3-1. 


Rebecca landede i en stærk pulje i Junior B, men med 2 vundne og 2 tabte var præstationerne absolut godkendt. 

Alexander Sønderby stod for weekendens coaching i Bjerringbro

 
Flotte præstationer af de to søskende som havde stor glæde af Sønderby som coach. 
Det mest imponerende var, at vore 2 spillere formåede at hente en suveræn 9. plads hjem i kampen om bedst placerede klub ud af hele 31 deltagende klubber!  
 
HOS PETER OPEN 
 
Lørdag havde næstformand Torsten S Hansen, samt vore unge spillere Magnus Lophaven og Marcus A Jensen taget turen sydpå til Holmegaard hvor de deltog i Hos Peter Open.  
 
Bedst klarede Torsten sig med en ¼-finale i Herre Klasse 3 efter fint at have presset den senere vinder af rækken Jakob Tanderup (DTU). Torsten deltog også i Herre Klasse 2 mens vore to unge mænd, Marcus og Magnus spillede Drenge B rækken. 
Her blev der spillet en masse lærerige kampe, og også i Holmegaard blev der hygget blandt spillerne. 
 
Se alle resultater fra Nørreå Cup HER. 
Se alle resultater fra Hos Peter Open HER. 
Fremtidige stævner kan ses på vores Stævneside HER. 


 
AF: Louis de Voss 
 
 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner