AB Håndbold Specials gav den gas til Special Olympics Idrætsfestival

Akademisk Boldklub
29. maj. 2024

AB Håndbold Specials vendte søndag aften hjem til AB efter en fantastisk weekend ved Special Olympics Idrætsfestival i Frederikshavn. Fra den 24. til den 26. maj deltog i alt 1200 atleter fra otte forskellige lande i det store sportsstævne.

Special Olympics Idrætsfestival afholdes hvert andet år og samler deltagere fra alle sportsgrene under Special Olympics Danmark. AB Specials stillede op med to håndboldhold, som blev kvalificeret til B- og D-rækken. C-holdet imponerede ved at vinde en sølvmedalje, mens B-holdet sluttede på en flot 7. plads efter en sejr over Sverige i deres sidste kamp. Som ekstra præstation spillede B-holdet uafgjort mod Struer, der vandt sølv i A-rækken - en flot bedrift!

Det vigtigste for AB Specials er dog ikke medaljerne, men holdånden, kammeratskabet og fællesskabet. Holdet er kendt for at passe godt på hinanden, sørge for at alle er inkluderet og har det godt. Det fantastiske fællesskab er en sejr i sig selv.

Lørdag aften kulminerede i en festlig Hawaii-fest med et fantastisk live band, dans og sang hele aftenen. Spillerne og deres trænere ser allerede frem til næste gang festivalen afholdes, hvilket bliver om to år i Roskilde. Måske vil AB Specials en dag få mulighed for at spille på hjemmebane - det er i hvert fald en stor drøm for holdet.

AB Specials vil gerne takke Lions Clubs Gladsaxe, som støttede holdet med 10.000 kr., hvilket gjorde det muligt at sende alle spillere afsted uden omkostninger. Denne støtte har haft en enorm betydning. Derudover rettes en stor tak til sponsorerne MAKIO, BiWise og CC Sport, som har støttet holdet fra starten og fortsat er fantastiske samarbejdspartnere.

Med denne weekend bag sig ser AB Håndbold Specials frem til flere fantastiske oplevelser og sportslige udfordringer i fremtiden.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner