Hillerød sejr i Ribe

HGI Bordtennis
9. jan. 2024

Danmarks ældste by, Ribe, blev endnu engang rammen om en række Hillerød GI Bordtennisspilleres første stævne efter nytår. 

Marcus A Jensen, Mikkel Holm, Magnus Lophaven og Sander Derkx (billedet) havde klubkammeraterne Frank Nielsen og Mathias Jensen med sig i deltagerfeltet. 
 
Kvickly Cup Ribe er et tilbagevendende internationalt single- og doublestævne, hvor der specielt også deltager spillere fra en lang række tyske klubber. I år var der gang i hele 89 borde i 5 haller i den lille by. 
 

Det blev til nogle lange dage i hallerne med masser af spil, som for nogle blev benyttet til, at forbrænde julefedtet og pudse kampformen af.

Mathias Jensen sejrede stærkt i Veteran A


Mathias Jensens fornemme sejr i Veteran A lover bl.a. godt for næste weekends Østdanske Mesterskab i Royal Stage Hillerød, hvor Mathias deltager i Veteran 40A. Stort tillykke til Mathias.En stor tak til Tine Suhr for billede materiale til denne klubnyhed.


Se alle RESULTATER fra Kvickly Cup HER.

 
KOMMENDE STÆVNER: 

Se de kommende stævnemuligheder i Klubnyheden HER, og tilmeld dig meget gerne i god tid. 

Der er bl.a. Ungdomsstævne for helt nye, og let-øvede ungdomsspillere, Roskilde Cup hvor ALLE kan være med og meget andet.


Programmet til de Østdanske Mesterskaber nu i weekenden er klar, og du vil muligvis også her kunne finde en Drive In række i eftertilmeldingspladserne. Dette til trods for mere end 800 tilmeldte starter.

For drive-in til ØM – Kontakt Torsten Sejr Rostgaard Hansen, torsten@voresbordtennis.dk eller 30280854

AF: Louis de Voss

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner