Nytårs Spinning Event 2020 i Idrætcenter Vendsyssel i Vrå

Cykelglæden
25. mar. 2020

6 timers spinning lørdag d. 4. jan. 2020 fra kl. 9.00 – 15.00

Der er 125 cykler og det er ikke tilladt at bytte sadler eller styr på cyklerne, da de er udlånt af andre foreninger og skal leveres tilbage i samme stand.

Der vil være 4 forskellige instruktører, som bla. kører til en DJ og musikvideoer. DJ:  DJ Kongerslev.

Der vil være frugt, nødder, sandwich, drikke osv. i pauserne. VI cykler: 1 time og 30 min. og holder 10 min. pause og gentager dette fire gange. Efter de 6 timer er der fællesspisning i hallen for alle deltagere. Der uddeles sponsor gaver til de heldige, der er blevet udtrukket.

Cyklerne er først til mølleprincip og dørene åbner først kl. 8.00 og der er ikke mulighed for at booke cykler før for jer deltagere. Pris: 325,- kr pr. cykel hvis man vil have den alene. Pris ved flere om en cykel (et hold) med op til 6 deltagere: 200,-kr.  pr. person.

Senest tilmelding er d. 27. dec. 2019 eller før, hvis alle cykler er optaget.  Ved evt. spørgsmål kan Susan Weidich Christensen kontaktes på: susan@diterlivet.dk Tlf. 61277132

Inkluderet i prisen er: Spinning DJ Snack og drikke i pauserne Spisning efter kl. 15 Nogle er også heldige at gå hjem med en god sponsor gave.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner