HGI til tops i Hvidovres Efterårsstævne

HGI Bordtennis
8. sep. 2019

I weekenden repræsenterede Marcus Jensen, Christian Hyrdum, Villads Jungersen, Victor Skarby og Thomas Hjermind Jensen HGI Hillerød Bordtennisklub i Hvidovres efterårsstævne, hvor specielt yngste mand Marcus og Villads imponerede. 

 
LØRDAG 
 
Lørdag var Marcus og Christian ved bordene. 
 
Marcus stillede op i både Puslinge A og mod de noget ældre drenge i Junior D. 
I Puslinge A spillede Marcus sig ubesejret igennem en alle-mod-en pulje, og vandt derved overbevisende rækken. Stort tillykke med sejren Marcus. 
 
Med kun ét nederlag i Junior D puljen spillede Marcus sig fornemt videre til A slutspillets semifinale hvor nederlaget i 5 sæts kampen mod 4 år ældre Romeo Jul Thomsen (Amager) bremsede Marcus vej til finalen. Også her blev det til en flot pokal til Marcus for 3. pladsen. 
 
Christian var mere uheldig. Til trods for godt indledende spil satte en skade i armen desværre en stopper for weekendens spil, og en trist spiller måtte trække sig, og vende trist hjem mod Hillerød. 
Vi håber at Christian hurtigt er tilbage i træningshallen, og forhåbentlig kan få indfriet sine kampambitioner under Klubturen til Aarhus i oktober, som vi også håber at alle vore øvrige spillere har lyst til at deltage i.  
 
Se Klubnyheden om Klubturen til Aarhus hvortil der er tilmelding i disse dage. 
 
 
SØNDAG 
 
Victor Skarby spillede sig søndag i ¼ finalen i Yngre Drenge B’s B slutspil og Villads Jungersen spillede sig fornemt i Junior C’s  A slutspil ¼ finale, hvor det blev til et meget tæt nederlag (10/12 i femte sæt) til Snorre K Nielsen (Amager) efter at Villads var ubesejret i puljen. 
 
Søndag eftermiddag var Villads super skarp og brillerede ved ubesejret at vinde U21 C rækken med en finalesejr over Lucas Xiao (Virum). 
 
I Åben 2 rækken opnåede formand Thomas Hjermind Jensen en 3. plads efter nederlag i semifinalen til tidligere Hillerød spiller Dan Svendsen (Herlev). 
 
Vi ønsker jer alle tillykke med resultaterne. 
 
Se alle resultater fra Hvidovres efterårsstævne HER 
 

KOMMENDE STÆVNER
 
 

 
 
 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner