Boldene bouncer igen i bordtennishallen – STARK er ny klubsponsor

HGI Bordtennis
25. jun. 2020

Lyden af 40 mm bolde der hopper, kan igen høres i Royal Stage.

En hård periode uden bordtennis, uden klubfest og socialt samvær, samt aflysning af store arrangementer er nu overstået. Glade børn og voksne kan nu igen, i kontrolleredet omgivelser, mødes til leg og træning ved bordet.

Ny Klub sponsor - STARK

I samme omgang kan Hillerød bordtennis afsløre, at de har lavet en klubsponsor aftale medSTARK Hillerød/Hørsholm, og dette i en tid hvor økonomien og mådehold præger Danmark. 

Et samarbejde som skal være med til at styrke bordtennis tilbuddet i Hillerød og mulighederne for udvikling uanset niveau og alder. Et af de nye tiltag er et tættere samarbejde med skolerne i Hillerød og en stor HFO turnering.

Salgschef STARK Hillerød, Johnny Ottergren: ”Hillerød bordtennis har mange gode initiativer og er synlige i Nordsjælland. Planen er også, at vi får lavet STARK Cup, så vi kan invitere vores samarbejdspartnere forbi til en hyggelig eftermiddag med bordtennis og sjov”.

Mistet netto indtægter på 128.000 kr.

Formand Thomas Hjermind Jensen: ”Aflysningen i foråret har for os betydet mistet budgetteret netto indtægter på 128.000 kr. Foråret er der, hvor vi har allermest travlt med indtægtsgivende aktiviteter. Vi har på grund af Corona måtte aflyse det store ungdom stævne Danish International, forårets kegleturnering, to Fredags Grandprixér stævner og Veteran DM. Vi har søgt de hjælpe pakker der er, men har alligevel brug for, at vores sponsorer fortsætter med at støtte vores arbejde, til trods for at det også er en svær tid for dem. Derfor er den en fantastisk nyhed at STARK, som tidligere har støttet os, har tegnet en ny klub aftale med os. Bekymringerne om medlemsfrafald, en ny hverdag for stævne afholdelser, presset økonomi for øvrige sponsorer er der stadigvæk. Men det er med en meget bedre mavefornemmelse, at vi går ind i den nye sæson, og hvor vi sammen som klub nok skal få en ny fantastisk sæson både socialt og sportsligt.”

Foto : Danmarks bedste yngre drenge spiller Dominykas Samuolis hilser på Salgschef Johnny Ottegren STARK – Hillerød, og glæder sig til det nye samarbejde.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner