HGI er værter for første runde af damernes ETTU-cup

HGI Bordtennis
19. jul. 2018

LINK: KØB BILLET


SPILLEPLAN

Sep 29 14:00  CTT Balaguer Villart Logistic  TTC Rapid Luzern
Sep 29 14:00  Hillerød GI Bordtennis  TTV Lybrae Heerlen
Sep 29 19:00  TTC Rapid Luzern  Hillerød GI Bordtennis
Sep 29 19:00  TTV Lybrae Heerlen  CTT Balaguer Villart Logistic
Sep 30 10:00  CTT Balaguer Villart Logistic  Hillerød GI Bordtennis
Sep 30 10:00  TTV Lybrae Heerlen  TTC Rapid Luzern

Hillerød GI Bordtennis’ bordtennisdamer skal møde hold fra Spanien, Schweiz og Holland, når første runde af ETTU Cup Women spilles i weekenden den 29. og 30. september.

Det ligger fast, efter at European Table Tennis Union (ETTU) i dag trak lod og samtidig tildelte os værtsskabet, så vi kan præsentere damebordtennis fra højeste europæiske hylde.

Modstanderklubberne i denne første runde er

CTT Balaguer Villart Logistic (ESP)

Klubben blev grundlagt i 1990 og ligger i Leida-provinsen i Katalonien vest for Barcelona.

I sidste sæsons ETTU Cup nåede Balaguer til “stage 3” hvor de blev slået ud af Budaorsi 2i Sport Club. Spillerne på holdet i denne 1/16-finale var Svetlana Bakhtina, Yana Timina, Natalya Prosvirnina og Anna Biscarri Sauret.

TTV Lybrae Heerlen (NED)

Damerne i denne hollandske klub har vundet Champions League 2 gange og ETTU Cup 1 gang, så det er en klub med stolte traditioner vi her skal møde. Klubben blev stiftet i 1973 og byen Heerlen ligger i det stykke af Holland, som danner en kile ned mellem Belgien og Tyskland. Ca. 20 km fra Heerlen ligger belgiske Hasselt, som mange kender for deres store årlige ungdomsbordtennisturnering.

TTC Rapid Luzern (SUI)

Gruppens Schweiziske klub fra Luzern har eksisteret siden 1953, og siden 1990 har klubben været dominerende udviklingsklub for ungdomsspillere i Schweiz.


Vores damehold, som jo kunne fejre klubbens første danske holdmesterskab i starten af juni, glæder sig til udfordringen, og de medlemmer  der deltager i sommertræningen, har sikkert konstateret at flere af spillerne træner igennem hele sommeren, for at blive skarpe til at møde de europæiske modstandere. Vores ETTU CUP trup er ikke sat endnu, men de spillere der forventes at kunne komme i spil er Pia Toelhøj, Chen Yan, Tina Stochmal, Petra Sörling, Mie Skov, Laura Schyberg og Noomin Hassan.

Tilsammen udgør vi og de ovenstående 3 hold Gruppe D, som afvikles som en alle-mod-alle pulje. Kampene spilles over 3 runder i weekenden den 29. og 30. september med kampstart lørdag kl. 14 og kl. 19 samt søndag kl. 10. Planlægningen af ETTU Cup weekenden er allerede i gang, og vores formand hører meget gerne fra interesserede (mail til formand@hgibordtennis.dk ), som kunne tænke sig at støtte klubben i denne sjældne mulighed for at opleve europæisk topbordtennis i Hillerød.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner