Herrerne i BordtennisLigaen rykkede op på en slutspilsplads

HGI Bordtennis
27. okt. 2020

Vores herrer BordtennisLigaen har haft en svær start, men de revancerede sig i weekenden.

Det var et afbudsramt hold, der skulle spille 2 holdkampe i Jylland imod hhv. B75 og BTK Viby.

Holdet bestod af Patrick Skarsholm, Daniel Simonsen, Jesper Møller og Andreas Törnkvist.
3 afbud gjorde at holdlederen Jesper Møller måtte trække i trøjen og den tidligere svenske landshold spiller 31-årige Andreas Törnkvist var blevet indkaldt fra pension.

Holdleder Jesper Møller: ” Vi måtte sætte et lidt alternativt hold i weekenden pga. flere afbud. Planen var ikke at jeg selv skulle i trøjen. To spillere der gjorde det rigtig godt i weekenden er juniorlandsholdsspiller Patrick Skarsholm og Andreas Törnkvist. Patrick Skarsholm er i en rivende udvikling og spillede helt fantastisk imod B75, og det var rent utur, han ikke vandt 2 kampe der og dermed et point til os. Andreas Törnkvist har faktisk lagt battet på hylden og vi vidste ikke hvor han stod henne. Det ved vi nu.. Udover han spiller meget publikumvenligt med lange bolde langt væk fra bordet, så har han et max niveau der gør, at han har muligheden for at slå alle i BordtennisLigaen. Heldigvis var det en god holdindsats, så alle bidrog med en sejr, selv den spillende hold leder :)”

Overraskelse lurede imod B75

Kampen imod B75 blev en tæt kamp, som meget vel kunne have endt med point til Hillerød, trods cifrene viste et 2-5 nederlag.

Daniels sejr imod Peter Svenningsen talte ikke da den stod sidst på holdkampen, så en enkelt sejr mere havde resulteret i minimum et point til Hillerød.

Patrick Skarsholm har vist fremragende fremgang og var placeret i 1. par kryds. Det blev et tæt 5-sæts nederlag mod B75' første mand Eric Glod i første kamp, hvor det ellers langt hen ad vejen lignede en 3-0 sejr til Patrick (første 2-0 og 7-2). I hans anden kamp slog han Kamil Dziadek med 3-1.

Daniel Simonsen har ligget stille med træningsindsatsen og havde han mødt B75´s Gustav Barius i anden kamp, var det nok blevet et andet resultat end 1-3 nederlag. I Daniels anden kamp spillede han imod Peter Svenningsen, en kamp som aldrig blev noteret da holdkampen var afsluttet inden.

Jesper Møller gjorde en fin figur. I første kamp tabte han til Peter Svenningsen med 1-3 i en tæt kamp. I anden kamp havde han godt fat i Gustav Barius og 2 sætbolde i 4 sæt, ved 10-8 (og 8-4). Desværre blev det ikke til noget afgørende 5. sæt, som meget vel kunne været endt med Hillerød sejr.

Andreas Törnkvist var et ukendt navn for ikke bordtenniskyndige i Jylland, men Andreas har været en del af det svenske seniorlandshold og også spillet i den bedste svenske liga. Sidst han spillede for Hillerød, var i 2009, hvor han var en ung fremad stormende spiller. Battet har været lagt på hylden en del år og er han er blevet far. Dog har lysten til at spille lidt ”for sjov” kommet tilbage.

”Lidt for sjov” viste Andreas mange prøver på i weekenden. Imod B75 vandt han 3-1 over Kamil, men var til gengæld meget uheldig i 5 sæt imod Eric Glod og trods det flotteste spil måtte tabe 2-3.

Sikker sejr over Viby og er nu placeret på en slutspilsplads

Søndagen var modstanderne oprykkerne fra Viby.

Kampen blev sikkert vundet med 5-1.

Patrick Skarsholm vandt 3-1 over Viktor Oksfeldt, hvorimod Vibys førstemand Rasmus K. Mikkelsen spillede godt på dagen og vandt 3-1 over Patrick.

Daniel Simonsen vandt 3-2 over Mark Kynde, Jesper Møller 3-0 over Birger Vest.

Kampens helt store oplevelse var Andreas Törnkvist, som i 1. parkryds vinder 2 x 3-0 over henholdsvis Rasmus K. Mikkelsen og Viktor Oksfeldt.


1. plads og vigtige kampe venter

En Top6 plads sikre slutspilskampe og holdet har 3 kampe tilbage i grundspillet.

Fredag den 13. november i Royal Stage kl. 19.00 møder Hillerød, Virum BTK i ”Braget om Nordsjælland”, en kamp som kan blive et meget tæt affære.

Planen er pt. at kampen bliver afviklet, dog uden tilskuere – men via Live-Stream.

Hillerød´s øvrige herrer divisions hold var også i kamp.

1. division og DrengeLigaen, havde det svært og måtte nøjes med et enkelt point, som tilfaldt 3 division i 7-8 nederlag til Helsingør.

Derimod fortsatte både 2. division og JuniorLigaen deres ubesejrede stime, og ligger nu begge på en 1.plads.

JuniorLigaen spillede imod rækkens nr. 2 og 3, Virum og Viby. Det blev til henholdvis en 8-6 og 8-0 sejr. JuniorLiga-holdet lugter metal og satser på via en god holdindsats at gå hele vejen i år.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner