Succesfuldt Youth Masters for Hillerød

HGI Bordtennis
24. jan. 2022

Patrick Skarsholm kom helt til tops da Bordtennis Danmark, i samarbejde med HGI Hillerød Bordtennisklub, afholdt Youth Masters for Danmarks bedste ungdomsspillere. 

LÆS OGSÅ BORDTENNIS DANMARKS REFERAT AF YOUTH & KIDS MASTERS HER
LÆS OGSÅ HILLERØD POSTENS ARTIKEL HER.

Royal Stage dannede rammen, da i alt 72 af landets bedste ungdomsspillere i weekenden 22. - 23. januar, dystede om trofæerne med Hillerød som den bedst repræsenterede klub.
 
 

Youth Masters er en årligt tilbagevendende turnering, hvor Danmarks bedste ungdomsspillere i hver aldersgruppe inviteres, og hele 7 Hillerød spillere var i år blandt de kvalificerede.  
 
Særligt Herre Junior rækken blev domineret af vores spillere, idet hele 6 ud af de i alt 24 kvalificerede spillere var på hjemmebane.  
 
Patrick Skarsholm, som spiller på Hillerøds Bordtennisliga hold, og også vandt DM sølv for senior, var som ventet helt suveræn.
På intet tidspunkt var hans sejre i fare, og på hjemmebane kunne han kalde sig vinder af Youth Masters 2022. Det blev til 30-1 i sæt!

Det var faktisk kun en anden Hillerød spiller, Dominykas Samoulis, som formåede at vinde et sæt fra Patrick.
 

Alexander Sønderby Hansen overraskede stort, da han til trods for få træningstimer, viste hvorfor han har et skab fyldt med ungdomsmedaljer. Alexander måtte dog se sig besejret 1-3 i semifinalen af den senere nr. 2 Nicklas Boldt (Greve), men rejste sig igen i bronzekampen, som han vandt med 12-10 i 5. og afgørende sæt. 
I B-slut spillet var det William Beck, som havde en god søndag, da han vandt i flot stil. William er ud over at være en Pitbull ved bordet, også træner for vores unge begyndere.
 Kristoffer Rasmussen endte på en flot 7. plads og fik også et par gode skalpe undervejs. Albert Wolfsberg endte som nr. 13, men vandt undervejs over den senere nr.4.Dominykas Samoulis endte på en fornem 5. plads, og det skal her bemærkes at Dominykas, som Danmarks bedste Drengespiller, havde fået dispensation til at stille op i den langt stærkere Junior række.


 

I Drenge rækken, var Hillerøds unge Yngre Drenge spiller, Marcus Jensen, kommet med pga. et afbud i de ældres række. Marcus var med for at lære men vandt alligevel en kamp, flere sæt, og masser af erfaring. Alt i alt en god weekend for Hillerød spillerne, hvor det til trods for Coronasituationen lykkedes at pleje fællesskaber på tværs af Danmark. 

Det mest opløftende var at se bordtennisglæden i øjnene på flere af Junior spillerne, som måske nu i højere grad forsøger at balancere studie/fritid/bordtennis, fremfor absolut at skulle være den kommende Michael Maze. 

Også ved dommerbordet havde vi rutinerede kræfter, styret af vores egen fremragende stævneleder m.v. Torsten Sejr Hansen, og overdommer Allan Sørensen. Torsten står også i spidsen for bordtennissiden 'Vores Bordtennis' hvor du finder et samlet overblik over nyheder fra alle klubbers sider i dansk bordtennis. Se Youth Masters opdateringerne via linket nedenfor.

Vi vil også gerne fra HGI Hillerød Bordtennisklubs side sige tusind tak til de mange frivillige der gav en hånd med før, under og efter Kids & Youth Masters. Uden jeres kæmpe hjælp ville vi ikke have mulighed for at arrangere fornemme turneringer som denne!

Find Youth Masters omtaler fra hele Bordtennis Danmark på fællessiden Vores Bordtennis

Se alle RESULTATER fra Youth Masters 2022 HER.

DIVERSE FOTOS fra turneringen HER - via linket må du også meget gerne uploade/dele dine egne fotos fra Youth med os andre, tak.

KOMMENDE STÆVNER: 

5.- 6. februar 2022 ROSKILDE CUP – Til Roskilde Cup håber vi at gense alle vores Kids og Youth Masters spillere, og selvfølgelig en masse af jer klubkammerater der af den ene eller anden grund ikke var med her. I Roskilde vil alle klubbens spillere unge som ældre, på alle niveauer kunne være med til nogle hyggelige dage i Roskilde Kongrescenter hvor det sociale igen er vigtigt samtidig med, at der skal spilles en masse gode kampe. 

FÅ ALLE LINKS i klubbens Excel ark HER

FORLÆNGET TILMELDINGSFRIST via Bordtennisportalen senest på fredag den 28/1-22 kl. 23.59 HER. 

 

#BordtennisErSjovt 
AF: Thomas Hjermind Jensen/Louis de Voss

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner