God stævnesæson opstart for Hillerød i Hvidovre

HGI Bordtennis
8. sep. 2020

9 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i weekenden i kamp i sæsonens første stævne på dansk grund, og for flere blev det en herlig sæsonstart øverst på sejrskamlen, og for alle rigtig god kamptræning.

Unge Emil Thais Christesen imponerede i sin egen række, og vandt en overbevisende 1. plads i puljen i sin egen række Yngre Drenge D hvor han vandt alle kampe i den indledende runde. Også i finalen blev det til en sikker 3-0 sejr, stort tillykke til Emil som må være klar til at udfordre sig selv i de højere rækker.

Lige så imponerende var Drive-In deltager Albert Wolfsberg som i finalen i Junior B også vandt sikkert 3-0 over Lasse Fly Kristensen (Viby) - stærkt Albert! Hos de noget ældre i U21 B blev det til en flot 5. plads for den unge mand.

Marcus A Jensen og Magnus Lophaven benyttede sig af muligheden for Drive-In pladser, og spillede sig begge i B finalen i U21 C, hvor Marcus trak det længste strå.

Hos seniorerne stillede Christian og Michael Kastberg (i deres fine trøjer), sammen med Jesper Jerslund, op i Herre Kl. 6 og fik nogle rigtig gode sæsonstartkampe der. Bedst placeret blev Michael med en 5. plads.

I den bedste seniorrække Åben 1, spillede Anders Quistgaard-Leth sig også til en 5. plads mens formand Thomas Hjermind Jensen nåede 9. pladsen efter at de begge var kommet fornemt gennem puljerne som vindere uden nederlag.

Stævnet blev afviklet med alle tænkelige Covid-19 forebyggende restriktioner hvorfor spillere og leder kunne føle sig i trygge rammer i Hvidovre.

Til gengæld har de nye restriktioner for København betydet, at Ama’r Open desværre må aflyses i denne omgang.

Det næste stævne i nærområdet hvor vi håber at alle vore ungdomsspillere, motionister m.fl. vil deltage i er således Team Egedals Efterårs Cup i Smørum som du allerede kan tilmelde dig til via link i klubbens Excel ark HER

Se alle RESULTATER fra Hvidovres Efterårs Stævne HER.

En stor tak til alle jer der kommenterede weekenden igennem i vores Facebook tråd fra stævnet med resultater og billeder.

AF: Louis de Voss.