Generalforsamlingen skal diskutere kontingent

Odense Ishockey Klub
21. maj. 2023

Foreningslivet bliver også ramt af inflation og prisstigninger. På en sæson har OIK 80 busser ude og køre og hver af dem pålægges et brændstoftillæg på 150-350 kr. Udgifterne til lønninger stiger. De materialer vi køber hjem, koster mere i dag end for et år siden. OIK skal derfor hele tiden øge indtægterne. I de sidste fem år har vi øget indtægterne med 50%. I samme periode er kontingentet steget med 3-5%.

Bestyrelsen stiller derfor- på generalforsamlingen den 30.maj - forslag om en kontingentforhøjelse på mellem 25 og 60 kr. pr. måned. Bestyrelsens forslag til kontingentsatser er vedhæftet.

Ishockey er en speciel sport fordi vi skal køre til alle hjørner af Danmark for at spille kampe. Vi bruger stort set hele vores kontingentindtægt på at leje busser. Bestyrelsen håber at mange af klubbens medlemmer vil møde op på generalforsamlingen for at diskutere, hvordan vi i fremtiden skal finansiere vores aktiviteter. Hvor meget skal vi hente på kontingenter. Hvor meget skal hentes ved brugerbetaling. Og hvor meget skal vi i fællesskab hente gennem aktiviteter i klubben.

Kom med i diskussionen på vores generalforsamling og deltag i afstemningen om nye kontingentsatser.

Bestyrelsen for OIK.

VEDHÆFTET: Kontingentsatser 2023, forslag.pdf

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner