Fun Cup - U10 Turnering for C-Hold i Odense d. 14/4

Odense Ishockey Klub
31. mar. 2024

MÅLGRUPPEN: 

Vi vægter lige kampe, spillerudvikling og det sociale højt og har prøvet at lave nogle regler, som sætter fokus på dette. Turneringen henvender sig til nyere spillere, som kendetegnes ved et begrænset skøjteløb, usikre pasninger/modtagninger og med lille spilforståelse.

FORVENTNINGER TIL TRÆNERE OG HOLDLEDERE:

Vi forventer, at de voksne omkring holdet har øje på begge hold og er medvirkende til, at kampen bliver god for alle. I må gerne indbyrdes lave aftaler, hvis det medvirker til læring, spilleglæde og udvikling under kampen. Inden kampstart vil der være et kort møde for de ansvarlige trænere, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål, og hvor vi lige sammen kan gennemgå vores forventninger til dagen. TIDSRAMME Første kamp kl. 9.00 – sidste kamp kl. 17.00 Bemærk: Turneringens længde og antal baner, der spilles på, afhænger af antallet af deltagende hold. Der vil blive udsendt en plan, når vi kender antallet af tilmeldte hold. Maks antal deltagere 18 hold af 9 spillere + 1 målmand på hvert hold.

Læs mere om Fun Cup og om tilmelding her: Invitation Fun Cup 2024 i Odense

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner