Fuldt hus i Hillerøds Bordtennisliga kampe

HGI Bordtennis
1. nov. 2021

I weekenden spillede både HGI Hillerød Bordtennisklubs Damer og Herrer kampe i BordtennisLigaen, landets bedste rækker.

Det blev til 4 kampe og 4 sejre.

BL Herrer

Herrerne spillede fredag imod København, som havde vundet deres 3 indledende kampe. En nøglekamp for at nå første målsætning om at komme i Top 6.

Det blev en yderst tæt holdkamp der varede 3 ½ time, og måtte afgøres i Golden Set.

Hillerød kom bagud 2-3. Men Daniel Simonsen vandt en tæt kamp over den ubesejrede Kim Nylander i 5 sæt, og Anton Andersson slog DM bronze vinderen Carsten Egeholt. Hvormed Hillerød bragte sig foran 4-3.

Peter Svenningsen mødte til sidst Emil Friis Hansen, og bragte sig foran 2-0 og første 3 sæt. Men så var det som om Emil løsnede op, og spillede op til sit bedste. Emil vinder efter en fantastisk slutspurt i 5 sæt og bringer København på 4-4. En forståelig skuffet Peter Svenningsen, som dog inden havde vundet sin kamp over Carsten Egeholt.

Holdkampen skulle derfor afgøres i Golden Set. Den afgørende kamp skulle spilles imellem Daniel Simonsen og Sune Larsen. Sune Larsen havde vist fremragende form og vandt sine 2 første kampe imod netop Daniel og Patrick Skarsholm.

Men Daniel er trods sin unge alder iskold når det gælder. 11-3 vinder Daniel til stor jubel for de mange tilskuere, som igen måtte se top bordtennis i Hillerød. Hillerød vinder 5-4

Om søndagen var det Hillerød, som var favoritter på papiret. Det levede de til fulde op til og vandt 5-1.

Med sejrene bragte Hillerød sig op på netop den 6 plads, der giver adgang til slutspil.

Næste kampe er også på hjemmebane imod OB og Amager. Hhv. den 13/11 kl. 16.00 og 14/11 kl.11.00

Følg BordtennisLigaen for herrer på VoresBordtennis.dk


Stilling

BL Damer

Damerne har meldt en anden ambitiøs målsætning ud, de vil vinde guld. Og det i år, hvor rækken nok er den stærkeste nogensinde.

De mødte hhv. rækkens nr. 4 Amager og nr. 2 Sisu/Viby.

Oprykkerne fra amager har fået tilgang af en stærk svensker og har også 2 tidligere danske holdmestre på holdet. Hillerød havde efter en hofte operation igen Pia Toelhøj tilbage på holdet, og sammen med Dana Bentsen og Annie Hedlund var de på dagen bare det stærkeste hold og vinder sikkert med 6-1 over Amager.

Om søndagen var der så møde imod de danske mestre fra Sisu/Viby. Et af de hold som meget vel igen kan stå i finalen igen i år.

Hillerød havde gensyn til Chen Yan, som erstattede Pia Toelhøj.

Holdkampen vandt Hillerød med sikre 6-2, hvor alle bidrog med sejre. Det skal dog nævnes at Sisu/Viby ikke stillede i absolut stærkeste opstilling.

Hillerød ligger nu nummer 1, med 5 sejre ud af 5 mulighed. Grundspillets sidste 4 kampe spilles slut november, hvor en udskudt kamp imod Silkeborg muligvis skal spilles i Hillerød.

Følg BordtennisLigaen for damer på VoresBordtennis.dk

Stilling

 

Juniordivisionen

De forsvarende danske mestre fra Hillerød har også sat en målsætning for i år – vi skal genvinde vores danske mesterskab.

Og hvordan starter man så sæsonen på hjemmebane – jo man vinder 2 x 9-1

Spillerne på dagens hold var Dominykas Samuolis, Albert Wolfsberg og Felippe Matarese

Stilling


Klubbens øvrige divisions hold var også i aktion.

1. division herrer var desværre afbuds ramt, og måtte stille med 3 spillere. Trods dette blev det til tætte kampe, men nederlag på 2-5 og 3-5. Ambitionen om at forblive i 1.division kræver nok at der kan stilles i stærkeste opstilling frem over, men pga af en ny turnerings struktur er overlevelse ikke umulig.

3 division herrer fik en vigtig sejr på 8-6 over København 2, hvorimod det blev til 3-8 nederlag til Helsingør. Holdet ligger på en 4.plads som netop er den plads som ville kunne sikre overlevelse i 3. division. Men 4 svære kampe venter i grundspil 1

1 division damer havde en enkelt kamp imod bundproppen Fredensborg og det blev da også til en komfortable sejr på 8-2. Niloufar fortsætter sine gode takter og vandt alle sine 3 kampe, og er dermed stadigvæk ubesejret i 1. division. Holdet ligger med 3 sejre ud af 3 mulige på en 1. plads. Dagens spillere var udover Niloufar, Henriette og Michelle - med Pia H og Susanne på bænken som supportere.

AF: Thomas Hjermind Jensen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner