​Første Pointstævne Event gik forrygende

HGI Bordtennis
15. nov. 2021

HGI Hillerød Bordtennisklub stod som arrangør af sæsonens første Pointstævne Event som med stor succes blev afholdt efter Bordtennis Danmarks nye koncept. 

 
Lørdag den 13. november blev dagen hvor Kreds 1, bestående af Allerød BTK, Helsingør Bordtennis, Espergærde TTC og hjemmebanespillerne fra Hillerød dystede efter BTDK’s nye retningslinjer. 
 
Hele 26 spillere fra de 4 klubber var mødt frem, og blev budt velkommen af Helle Brodersen, som på dagen havde været så sød at styre showet, da sæsonens Pointstævne koordinator Birgitte Thais Christesen måtte arbejde på dagen. 
 
DU KAN SE, OG EVT. DOWNLOADE LIDT BILLEDER FRA EVENTEN HER
 


Da alle Hillerøds trænere var optaget af egne holdkampe m.v. var vores allesteds nærværende formand Thomas Hjermind Jensen også mødt op, og stod bl.a. for  ‘Rundt-om-bordet' spil, som er en af de afsluttende bordtennisaktiviteter der er en del af det nye i år. 
 
BTDK har også lagt op til, at der spilles i størst mulige puljer, hvorfor stævneleder Helle Brodersen, opdelte spillerne i samlet 4 puljer, to á 7 spillere, og to á 6. Der blev stillet 8 borde til rådighed for puljespillet så hver pulje kunne afvikles på to borde.
 
Forinden havde klubbernes trænere, for HGI Mathias Jensen, været så venlige at lave en grovinddeling af spillerne efter niveau, som blev anvendt under puljedannelsen. 
 
I hver af puljerne blev der spillet 2 sæt til 11, og vinderne af de enkelte sæt fik et kryds for hvert sæt i de af BTDK udsendte puljeskemaer. Altid engagerede forældre stod for registreringen, mens spillerne selv lærte at sidde ved 'dommer'-tavlerne. 
Der udråbes ikke puljevindere ifølge det nye koncept, men når den enkelte spiller har deltaget i tre Pointstævne Events uddeles en lille erindringspræmie.
 


Efter et par timers puljespil, blev dagen afrundet med hyggeligt rundt-om-bordet spil, hvor det var en fornøjelse, at flere forældre også var friske på at være med. 


Der er lavet et registreringsskema over deltagende spillere ved de enkelte events HER. 

I første Pointstævne havde vi fornøjelsen af følgende HGI deltagere:
Gustav S Christiansen, Victor Gilberg, Marius Baltzer, Nikolaj Steensen, Mathias Wittrock, Oliver Nielsen, Marcus Teubner, William Türen, Ruben Knudsen, Arthur Helt, Adam Jacobsen, Daniel Troelsen og Lucas Sivertsen.
 
Vi vil gerne takke spillere, forældre og ledere fra de fremmødte klubber, for at være med til at gøre starten på Pointstævnesæsonen forrygende.
Ud over en stor tak til ovennævnte og Helle, Thomas og Mathias, vil vi også gerne takke Birgitte og Lone Simonsen for det store planlægningsarbejde med at få registreret spillerne, indløse spillerlicenser og meget andet. 

SE FACEBOOK OPSLAGET FRA POINTSTÆVNE EVENTEN HER.

NÆSTE POINTSTÆVNE - TILMELDING
 
Event 2 afholdes søndag den 5. december kl. 10.00 i Lillerødhallerne, Hal 4, Allerød - Mødetid 9.30!
 
 
Er du vild efter at komme med til en af de kommende Pointstævne Events, så bedes du som HGI Hillerød Bordtennisklub spiller tilmelde dig Kalender Aktiviteten for det enkelte Pointstævne.
Find Kalender Aktiviteten på din Holdsport-Holdside, eller direkte i Holdsport-Kalenderen. 
 
Hvis du ikke har deltaget tidligere, sikrer Pointstævnekoordinator Birgitte ud fra din Event Tilmelding, at du ud over dit træningshold, også bliver tilmeldt Pointstævneholdet på Holdsport.  
Du er naturligvis også velkommen til selv at sende en Holdsport anmodning om, at blive en del af Pointstævneholdet.

LÆS MERE OG SE KALENDER FOR SÆSONENS POINTSTÆVNER HER 

 
 
 
 
AF: Louis de Voss 
 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner