Player_slider

Klubnyheder

FC Rudersdal ansætter ny børneudviklingstræner
FC Rudersdal - 23. jan. 2021

Det er med stor glæde, at FC Rudersdal i dag kan præsentere Martin Pedersen som ny børneudviklingstræner i FC Ruderdal.

Martin er en erfaren DBU A-licenstræner, som bl.a. tidligere har beskæftiget sig med trænerudvikling i AB-Tårnby, hvor han har haft funktionen som T+ træner. Martin er en meget passioneret fodboldtræner, der brænder for udvikling og har en stor faglighed,” fortæller FC Rudersdals sportslige leder, Anders Nim.

I FC Rudersdal kommer Martin primært til at beskæftige sig med årgangene fra U5-U12. Udover at bidrage på træningsbanen til gavn for børne- og ungdomsspillerne, vil Martin ligeledes få en vigtig opgave i form af at løfte fagligheden på vores frivillige forældretrænere, ungtrænere såvel som årgangstrænerne på ovenstående årgange. 


Derudover kommer Martin til at hjælpe klubben med at udvikle en tydelig sportslig strategi for børnefodbolden, så vi kvalitetssikrer, at alle børnefodboldspillere i klubben oplever en sjov og aldersrelateret træning.  


Om opgaven i FC Rudersdal fortæller Martin:


Jeg glæder mig helt vildt til at starte i klubben og ser frem til samarbejdet med alle trænerne i de yngste årgange. Jeg synes virkelig, at man har mange spændende projekter igang i FC Rudersdal, og det glæder jeg mig til at kunne bidrage til. Jeg er meget udviklingsorienteret og håber virkelig, at jeg kan komme ind og gøre en forskel for de mange børne- og ungdomstrænere i klubben.” 


33-årige Martin er bosiddende i Hørsholm og arbejder til dagligt som lokofører. Derudover er han far til Clara og Anton. Martin har tidligere været U19-træner i FC Helsingør, U15 træner i Hvidovre IF samt har trænet Fredensborg BI’s Danmarksserie.

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1.259.000 andre og opret dig hos Holdsport