Player_slider

Klubnyheder

Fællesskab og Frivillighed
ØBG Silkeborg - 3. okt. 2021

Mens disse linjer skrives, slår regnen mod ruden. Efterårets komme træder tydeligt frem. I morgen (red. 2. okt) holder ØBG Fodbold afslutningsstævne for en masse børn og unge. Vi kan forvente over 2000 besøgende på banerne omkring Sportscenter Buskelund. Håber det klarer op :-)

 

Uanset en tvivlsom vejrudsigt og at lyset går på hæld, er der grund til optimisme. På møde i ØBG Hovedbestyrelsen i onsdags var der positive meldinger. Medlemmerne er på vej tilbage. Corona nedlukning til trods. Glæden ved at være en del af fællesskabet i ØBG står stærkere end nogensinde. Hvor er det fantastisk!

 

Hvis du ikke allerede er aktiv i ØBG, så kig forbi. Der er plads til alle. Om du er til Basket, Padel, Floorball – eller noget helt andet. Hvis du ikke rigtig ved, hvad der er din sport, så prøv DrengeTons (måske snart også PigeTons) – her kan du smage på lidt af hvert. Tjek www.øbg.dk for alle vores tilbud.

 

Fællesskabet i ØBG vokser, og det betyder også at ledelsesopgaven vokser. Vi har brug for dig, som træner, holdleder, dommer, bestyrelsesmedlem el. lign. Måske tror du, at det er en svær opgave. Svaret hertil er; ”du får hjælp”. Frivillige kræfter er afgørende for, at vi har et fællesskab, der fungerer og spirer. Frivillige kræfter er kimen til det gode liv. 


Håber vi ses.

 

Bh ØBG

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub