Fællesskab og Frivillighed

ØBG Silkeborg
3. okt. 2021

Mens disse linjer skrives, slår regnen mod ruden. Efterårets komme træder tydeligt frem. I morgen (red. 2. okt) holder ØBG Fodbold afslutningsstævne for en masse børn og unge. Vi kan forvente over 2000 besøgende på banerne omkring Sportscenter Buskelund. Håber det klarer op :-)

 

Uanset en tvivlsom vejrudsigt og at lyset går på hæld, er der grund til optimisme. På møde i ØBG Hovedbestyrelsen i onsdags var der positive meldinger. Medlemmerne er på vej tilbage. Corona nedlukning til trods. Glæden ved at være en del af fællesskabet i ØBG står stærkere end nogensinde. Hvor er det fantastisk!

 

Hvis du ikke allerede er aktiv i ØBG, så kig forbi. Der er plads til alle. Om du er til Basket, Padel, Floorball – eller noget helt andet. Hvis du ikke rigtig ved, hvad der er din sport, så prøv DrengeTons (måske snart også PigeTons) – her kan du smage på lidt af hvert. Tjek www.øbg.dk for alle vores tilbud.

 

Fællesskabet i ØBG vokser, og det betyder også at ledelsesopgaven vokser. Vi har brug for dig, som træner, holdleder, dommer, bestyrelsesmedlem el. lign. Måske tror du, at det er en svær opgave. Svaret hertil er; ”du får hjælp”. Frivillige kræfter er afgørende for, at vi har et fællesskab, der fungerer og spirer. Frivillige kræfter er kimen til det gode liv. 

Håber vi ses.

 

Bh ØBG

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner