Er du vores nye gymnast på Soljump eller Soljump mini

Solrød Gymnastikforening,
12. maj. 2021

Vi afholder prøvetræning for begge hold den 8/6 og 15/6 2021.

Soljump mini er SGF’s letøvet hold som er årgang 2007-2013 eller efter aftale. Her tager vi på 2 træningsweekender pr. sæson og ud til en del opvisninger. Vi prioriterer at det skal være sjovt at gå på holdet og at alle har det godt. Vi træner om mandagen fra 17:15-18:30 og om onsdagen fra 17:00 - 18:30. Der er mødepligt om onsdagen og det er frivilligt om mandagen. Vores krav for at komme på Soljump mini er at kunne mindst 3 af disse spring: Araber-flik uden pause, Kraftspring med en lille hånd, Håndstand i det fri, Salto i trampolinen.

Soljump er SGF’s øvede hold som er årgang 2007-2010. På Soljump tager vi også på træningsweekend 2 gange om året og derudover tager vi på en rejse hvert andet år. På Soljump prioriterer vi meget at der er en god træningsmoral og at alle er glade for at komme til gymnastik. Vi elsker at komme ud til opvisning og bruger meget tid på at gøre denne så flot som mulig. Vi træner om mandagen fra 18:30 - 20:30 og om onsdagen i Havdrup fra 19:00-21:00 og der er mødepligt til begge træninger. Vores krav for at komme på Soljump er:

  • -Araber-flik-baglænder
  • -Enten kraft-salto eller salto-kraft
  • -Skrue i trampolin,
  • -Håndstand i det fri

Tilmelding skal ske til soljump@gmail.com

Ved tilmelding får i datoen for hvilken dag og tidspunkt i skal komme, da vi laver det i små hold grundet covid-19.

SE vedlagte invitationPrøvetræning-til-sæson-2021 (1).docx

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner