Kvindernes DM går ind i afgørende fase

Odense Ishockey Klub
19. mar. 2021

OIK's stærke kvinder jagter en plads i finalen, når der i weekenden er DM-kval i Hvidovre. Foto: Ovethi

Tidligere på året var kvinderne i pokalfinalen, og nu er den sidste jagt gået ind på den helt store pokal. Kvindeligaen går ind i den afgørende fase.

De fem bedste mandskaber mødes i weekenden på kryds og tværs i DM-kvalen, hvor de to bedste går videre til en finaleserie om DM-titlen. Placeringerne fra tre til fem står fast efter alle-mod-alle-opgørene i Hvidovre, der er vært for DM-kvalen.

– Vi ser frem mod DM-kval og går til opgaven med ro og optimisme, fortæller cheftræner René Baltzer Madsen.

– I en weekend, hvor der spilles fire kampe af tre gange 15 minutter vil alle hold blive trætte, men da kampene er kortere end normalt, så kan man coache holdet lidt anderledes.

Holdet må desværre undvære Mia Conboy, der er ude med et brækket håndled, men til gengæld er Maria Peters hentet hjem fra hendes ophold i den svenske storklub Leksand.

– For at få succes kræver det, at vi holder os til vores plan, minimerer vores fejl i egen zone og scorer på de chancer, som vi får, lyder opskriften fra den rutinerede cheftræner.

OIK’erne endte grundspillet som nummer tre – i sikker afstand til AaB på fjerdepladsen og kun fire point fra Herlev på andenpladsen. Hvidovre var suveræne med maksimumpoint i de 16 kampe.

Weekendens DM-kval indledes mod Herning, der ikke fik point i grundspillet, lørdag klokken 14. Nøgleopgøret om en plads i finaleserien kan meget vel være søndag klokken 11 mod Herlev.


OIK’s kampe i Frihedens Idrætscenter: 

Lørdag kl. 14: vs. Herning 

Lørdag kl. 18: vs. AaB 

Søndag kl. 11: vs. Herlev 

Søndag kl. 17: vs. Hvidovre

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner