Durga Puja i AB hallen

Akademisk Boldklub
23. okt. 2023

Hvis du var forbi AB-hallen i weekenden, har du formentlig bemærket, at der var rigtig mange mennesker. Foruden kampe for de tre højest placerede amatørhold, var hallen udlånt til et indisk kulturarrangement.

Det var den indiske forening ”Bengalis in Denmark”, der holdt det traditionsrige Durga Puja for de knapt 1.500 besøgende weekenden over. 

Durga Puja er en hinduistisk fest for at hylde gudinden Durga, der afholdes hvert år. Sidste år var festen også placeret i AB-hallen.

Traditionen indeholder en række ceremonier, flotte udsmykninger, smuk udklædning og lækker mad. Til slut ønsker kvinderne hinanden et langt og lykkeligt liv. Durga Puja er blevet optaget på UNESCOS’s Verdensarvsliste. 

Gennem hele weekenden var hallen fyldt med glade mennesker og arrangementet var en stor succes. Fra ABs side er vi glade for det gode samarbejde med ”Bengalis in Denmark” og at vores bygning og hal også rummer mulighed for mange andre aktiviteter, end de 4 mere traditionelle sportslige aktiviteter i klubben.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner