Nu skal der fyres op under ishockeyen

Odense Ishockey Klub
2. sep. 2022

Det kan vi kun med din hjælp!

Bulldogs stiller i denne sæson med et hold, som vi er mange, der har store forventninger til. Derfor kommer der mange tilskuere, og det er vigtigt at de får en god behandling, når de er i Spar Nord Arena.

Det er OIK’s ansvar, at kampene på hjemmebane afvikles professionelt. OIK skal stille med det nødvendige antal frivillige. Det belønnes med et økonomisk tilskud til klubbens arbejde med børn og unge. Et tilskud der er nødvendigt, fordi OIK’s kontingenter kun dækker en femtedel af udgifterne.

Og hvad er så din rolle? Det er at hjælpe til ved hjemmekampene på en plads der passer dig. Hvis du går rundt med en tjener i maven, kan du melde dig til servering i Pucken inden kampen. Hvis du vil jonglere med fadøl i plastikglas, kan du bruges i barerne. Eller hvad med at servere en pølse med følelse. Plus indgang, kontrollørjobs og mange andre opgaver som kræver en frivillig indsats.


Hvad får du ud af det? Først og fremmest er du med til at styrke ishockeyen på Fyn både for bredden og for eliten. Men du får også fordele. Spiller du selv eller har du et barn der spiller, vil du få nedsat dit kontingent i OIK med op til 1200 kr. pr. år. (se kontingentlisten på hjemmesiden). Du får nemlig KlubOIK kontingent når du er frivillig ved elitekampene.

Du skal hjælpe ved minimum 12 kampe pr. sæson for at opnå kontingentnedsættelsen.

Dertil kommer bespisning ved de kampe, hvor du hjælper, adgangskort til alle Bulldogs hjemmekampe, 15 fribilletter, en gratis jakke og julegave. Du indgår i et fællesskab hvor der bl.a. arrangeres gratis udebaneture for frivillige og bydes på en forfriskning efter hjemmekampene.

Hvis du vil vide mere eller melde dig som frivillig, så kontakt kasserer Mads Lund på 20102886 eller kasserer@oik.dk.   

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner