DM bronze til DU15

Ishøj Volley & Beachvolleyklub
23. maj. 2022

DU15 vinder bronze til DM.

Stort til lykke til pigerne på DU15 som i sidste weekend spillede sit til en bronzemedalje ved Danmarksmesterskaberne, der fandt sted i Rødovrehallen.

Medaljerne kom i hus i en klar sejr om 3.pladsen - men det skete efter i semifinalen at have været nervepirrende tæt på en finaleplads. Nedenfor et par ord fra trænerne:
Vi taber desværre en meget tæt semifinale til de senere vindere fra LGV. Vi har lidt svært ved at håndtere presset af være favoritter og taber 2-1 (21-19) i 3. sæt. Det er selvfølgelig altid bittert at tabe en kamp hvor man sammenlagt vinder flest bolde - desværre bare ikke de rigtige 

I bronze kampen møder vi DHV, som tabte deres semifinale 2-1 til SKF (Begge hold havde slået LGV om lørdagen, så det var generelt en meget tæt turnering hvor mange hold lå meget tæt).

Vi bliver enige om at det ikke er sjovt at rende rundt og være nervøse en hel dag, så nu slår vi bare igennem og så må det bære eller briste. Det var en markant bedre taktik og der var aldrig tvivl om resultatet (25-19 og 25-12).
Udover det fik vi 2 spillere på dreamteam. Ceylin blev valgt til turneringens bedste hæver og Sofie J kom på som kant.

Sohaib Ali, Thomas Skogemann

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner