Fantastisk Tour de Himmelfart - med sejr i U15

Vejle Cykel Klub
11. maj. 2024

Succesfuld Tour de Himmelfart for VCK

Årets Tour de Himmelfart, sluttede på bedste vis da VCK’s U15 rytter Simon Hansen Jervelund tog en imponerende sejr på kongeetapen. På anden runde lykkedes det Simon at køre væk på Pederstrupbakken, hvor han fik selskab af to andre ryttere. Da de nåede opløbsstrækningen for næstsidste gang så det ud til at de blev hentet, men Simon ville det anderledes og trykkede til på bakken, hvor han denne gang fik svensk selskab. De holdt forspringet hele sidste runde og så kun en glad Simon krydse stregen som vinder, til det som var Simons første sejr. Med dagens sejr rykkede Simon også frem som nr. 5 i det samlede klassement.

I U15 feltet var også VCK’s Rasmus Boelskifte der sluttede 10’er på dagens etape og som dagen forinden havde kørt en imponerende enkeltstart, der var med til at sikre en samlet 7. plads.

Hos U17 har Tour de Himmelfart budt på mange prøvelser for de 3 VCK-ryttere Aksel Rusz, Thor Skytte og Tobias Seppä, der alle på skift har været ramt af uheld med flere ødelagte hjul til følge. Heldigvis blev det også til masser af flot cykelløb med blandt andet to top 10 placeringer til Tobias Seppä, en stærk enkeltstart af Thor Skytte og en flot første etape af Aksel Rusz.

Mikkel Ellerup og Victor Andersen fik samlet masser af værdifuld erfaring i U11 klassen og fik hver dag givet den gas på runderne. Det er dejligt at følge deres udvikling og ihærdighed og det er to stolte drenge der ser frem til de næste udfordringer.

Sidste VCK-rytter var Mathilde Nielsen der for en gangs skyld kunne opleve at starte i et felt udelukkende med U17 piger. Her kørte Mathilde flot med i store dele af løbende og holdt på på den sidste lange kongeetape over 80 km.

Vejle Cykel Klub ønsker alle rytterne tillykke og ser frem til den kommende Pinse-cup.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner