De er klar for Hillerød i BordtennisLigaen næste år - flere er på vej...

HGI Bordtennis
14. apr. 2021

Daniel Simonsen og Patrick Skarsholm - Ping & Pong er igen klar for Hillerød til næste sæson.

BordtennisLigaen er slut for vores herrer og vi er allerede langt i vores forberedelser til næste år.

Det er derfor med glæde, at kunne fortælle at både Daniel og Patrick fortsætter for Hillerød til næste sæson.

Patrick har siden han skiftede til Hillerød opnået stor spillemæssig fremgang og er nu Danmarks bedste junior spiller – og vi vil gerne støtte ham i hans fortsatte udvikling.

Patrick vil være en del af klubbens ugentlige træning, ligesom han også træner i idrættens hus samtidig med han tager en uddannelse.

Daniel er Danmarks bedste årgang 2002/2001 og vil udover at spille med på førsteholdet også igen være synlig i klubben som ungdoms træner, samtidig med han passer sine HF studier.

Med tilgangen af Peter Svenningsen, har vi nu en god stamme af unge talentfulde spillere der kan presse, støtte og motivere hinanden i Hillerød.

Resten af brutto truppen annonceres i løbet af foråret.

Da der næste sæson er hele 10 hold i Bordtennis ligaen og derfor endnu flere kampe, samt at vores 2. Hold spiller i 1. Division og 3. Hold i 3. Division, så skulle vi gerne få sammensat en god stor brutto trup af spillere som både vil være en del af den ugentlige træning til gavn for personlig udvikling men også spillere som vil kæmpe med på vores divisionshold.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner