Player_slider

Klubnyheder

Dansk-amerikansk næring til fynske pokaldrømme
Odense Ishockey Klub - 18. feb. 2021

På lørdag spiller OIK med i den første pokalfinale for kvinder. Truppen er yderlige styrket op til den historiske kamp. Foto: OIK Kvinder på Facebook.

Det er en historie om danske rødder, coronavirus og fynske pokaldrømme, der i disse dage kombineres.

Den første pokalfinale for kvinder står for døren. OIK er den ene part, på egen is i Odense Isstadion, og med i truppen er den dansk-amerikanske forward Mia Conboy, der er rykket fra et universitet New York til sin mor i Odense i disse dage.

– Jeg har spillet hockey i det meste af mit liv, så da sæsonen blev aflyst af coronavirussen hjemme, så jeg det som en god mulighed at rejse herover, fortæller Mia, der kommer fra universitetet i Oswego, New York – tæt på den canadiske grænse – hvor hun spiller for kvindeholdet.

Hendes danske mor har boet i Odense de seneste fem år, og derfor passede tingene som fod i hose til et ophold i Danmark, så hun samtidig kunne få sit eget danske pas fornyet.

– Det har været en udfordring at rejse fra alle mine venner og min familie hjemme i USA, men holdet og min familie herovre har gjort det så meget nemmere, fortæller hun.

Hun er samtidig landet på Odenses kvindehold, der velsagtens står overfor holdets største opgave hidtil med lørdagens historiske pokalfinale.

For den dansk-amerikanske angriber, der beskrives som taktisk godt skolet og som en spiller, der læser spillet godt, har det været en ekstra spændende mulighed i hele situationen.

– Vi har trænet hårdt både på og udenfor isen næsten hver dag for at forberede os til den kamp. Jeg ser meget frem til at spille den, lyder det forventningsfuldt fra OIK’s nyeste skud på stammen.

Pokalfinalen spilles på lørdag klokken 13.30. Herlev, en traditionel sværvægter i dansk kvindeishockey, er modstanderen i Odense Isstadion.

Coronarestriktionerne umuliggør desværre publikum til kampen, der til gengæld kan streames. Hold øje med vore kanaler for yderligere info de kommende dage.

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub