Daniel Simonsen kåret som Årets Talent i Halsnæs Kommune

HGI Bordtennis
16. mar. 2019

HGI Hillerød Bordtennisklubs Daniel Simonsen, som oprindelig kom fra Frederiksværk Bordtennis klub, blev torsdag hædret som Årets Talent 2018 i Halsnæs Kommune foran næsten 300 sportsfolk. 

Daniel fik fine ord med på vejen af Helle Lunderød, formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati i Halsnæs Kommune


I år var anden gang at Daniel, som også netop er blevet udtaget af Dansk Bordtennis Union til Ungdoms EM i Ostrava, blev tildelt en pris i Halsnæs, idet han for nogle år tilbage modtog "Gulvmåttens Sportspris".  Sidstnævnte gik i år til golfspilleren Karen Fredgaard fra Asserbo.

Vi ønsker Daniel stort tillykke med hæderen og udtagelsen.


De stolte prisvindere ved Idrættens Dag i Gjethuset. Fra venstre: Johnni Rasmussen og Michael Ingel fra Heros, Daniel Simonsen, Karen Fredgaard og John Majgaard. Foto Jan Stephan (Halsnæs Avis)


Marius Dam og Daniel spillede med stor succes en opvisningskamp på scenen inden Daniel blev kåret som Årets Talent i Halsnæs, og fik fine ord med på vejen af Helle Lunderød, formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati i Halsnæs Kommune. 

Marius og Daniel under den fine opvisningskamp


Halsnæs Idrætsråd stod i samarbejde med Halsnæs Kommune og Halsnæs Avis for arrangementet, og Thomas Quvang (Frederiksværk Bordtennis/Halsnæs Avis) skrev efterfølgende en fin artikel som kan læses HER. 

Selvom videokvaliteten ikke er i top kan Daniels takketale og et udpluk fra opvisningskampen, samt et billede med 'høsten' fra hæderen ses HER.

Se hvem Daniel skal repræsentere Danmark sammen med under Ungdoms EM som afholdes fra 7.-16/7-2019 i Ostrava, Tjekkiet HER.


Næsten 300 sportsfolk overværede den fine opvisningskamp mellem Daniel og Marius

AF: Louis de Voss

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner