Bortennisskolen i Hillerød var en stor succes

HGI Bordtennis
8. aug. 2019

Onsdag sluttede Bordtennisskolen efter 3 dage med fuld power på leg og træning i vores hal.

Hele 17 drenge og piger fra 5 – 11 år deltog på dette års Bordtennisskole, og alle gik til bordet med store smil og masser er energi. Det blev der i høj grad også brug for, da bordtennis er en sport som kræver meget koncentration for at lære de rigtige teknikken som gør, at bolden flyver det rigtige sted hen og på den rigtige måde.

Heldigvis kæmpede alle deltagere det bedste de havde lært ved bordet, og det blev varieret med en masse lege og konkurrencer som alle synes var sjove og gav sved på panden.

HGI´s egne trænere Mads Valentin, Jesper Møller og unge træner-debutant  Albert Wolfsberg  havde fået ekspert træner-hjælp at den tidligere landsholdsspiller Nicoline Koefoed alle dage fra 10-13.30 til at træne de unge deltagere.  De mange trænere gjorde, at der kunne køres kinatræning på 2 bolde hele tiden -  i øvrigt en træning som var mere end populær hos deltagerne.

Hver dag bestod af 2 træninger kun afbrudt af 30 minutter til en sund frokost. Dog sluttede vi af med en is og hyggede lidt imens der blev uddelt en gave til alle deltagerne i form af en Stiga landsholdstrøje, hvor nogle at de yngre nok må vokse lidt før den passer perfekt.

Tusind tak til de 17 glade børn som valgte at bruge nogle dage af sommerferien i vores fine bordtennishal.

/Jesper Møller

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner