Hillerød er udpeget som værter for DM Veteran 2020

HGI Bordtennis
8. apr. 2019

I Roskilde Kongrescenter har de danske bordtennisveteraner i weekenden været samlet til de afsluttende runder i Danmarksturneringen lørdag og de individuelle danmarksmesterskaber søndag.
Allerede ved veteranfesten lørdag aften afslørede Veteranudvalgets formand Mai Jensen, hvilken klub der skal være værter for det tilsvarende arrangement i 2020 (28.-29. marts) - det skal Hillerød GI Bordtennis.

Arrangementet tiltrækker årligt omkring op omkring 200 bordtennisspillere fra hele landet, og det stiller store krav til faciliteterne. Fx var der i Roskilde opstillet 36 borde i een hal. Det kan heldigvis også lade sig gøre i Hillerød. 

For veteranspillerne er denne weekend kulminationen på sæsonens kampe, og faktisk er Danmark et land med helt utroligt mange dygtige spillere, som har tradition for at klare sig godt ved de internationale EM'er og VM'er. Derfor ses der ofte spil på meget højt niveau - et eksempel herpå, var bl.a. den netop afviklede 2019-finale i Veteran 50 single mellem Henrik Vendelbo og Lars Hauth - 2 spillere, der trods aldersklassen stadig kan gøre sig gældende i danmarks bedste rækker.

Da mange spillere har kendt hinanden i en menneskealder, er det også en weekend, hvor der er plads til at dyrke venskaberne mellem spillerne på tværs af landsdelene. Derfor er der tradition for, at der lørdag aften afholdes et knald af en fest - det lover vi, at vi også gør i Hillerød i 2020

Det er endnu ikke afgjort, om arrangementet skal spilles i de velkendte Hal 1 og 2 (som i praksis er én hal, når foldedørene er slået til siden) eller i den nye Hillerød Arena, som åbner i december 2019, men begge haller har den rette størrelse og tilskuerpladser til arrangementet.

Vi glæder os til at klubbens frivillige giver et nap, og selvfølgelig også til at se alle danmarks PingPong-Vikings i FrederiksborgCentret i sidste weekend af marts i 2020.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner