Begynderstævne med kamptræning for sjov

HGI Bordtennis
13. dec. 2022

Hillerød GI Bordtennisklub stillede op med 7 spillere da sæsonens første Begynderstævne for vore nye/nyere ungdomsspillere under 12 år, blev afholdt den 10. december i Allerød. 

 

Der blev hygget og spillet en masse gode kampe i Lillerød Hallerne, så alle spillerne fremover er klædt endnu bedre på til deres næste kampe.  
Ud over vore Hillerød spillere ledet af ungdomsansvarlig Mads Britze, var der også mødt spillere frem fra Allerød, Egedal og Jægerspris.  
Vi håber på, at væsentlig flere spillere er friske på at deltage i næste Begynderstævne den 11. marts. 
For de spillere der følte sig helt fortrolige med at spille kampe vil der dog allerede nu være mulighed for at tilmelde sig til ØM Ungdom, samt det næste Ungdomsstævne, læs mere nederst. 

Daniel Groth Sørensen


En stor tak til alle spillerne for deres sociale og hyggelige tilgang til kampene, samt til forældre, ungdomstræner Mads Britze, og Allerøds arrangør Nicklas Jensen. 

Markus Wraaman

 
Bordtennis Danmarks Begynderstævner henvender sig primært til helt nye spillere i klubberne op til 12-års alderen.   
Ofte vil disse stævner være den første bordtennisoplevelse, som spillerne har, uden for klubregi. Derfor skal flest muligt tage hjem fra stævnet med en god oplevelse i bagagen, og forhåbentlig bringe både motivation og inspiration til den daglige træning i klubberne.   
Det er samtidigt det første step på vejen frem mod, at man som ny spiller skal kunne deltage i både Ungdomsstævner, Holdturnering og Klubstævner, når man føler sig klar.   

Danijel Baulovic
Carl Trolle Lyberg
Tobias Jun Peng Tan


Konceptet ligner de pointstævneevents som blev afviklet forrige sæson i kredse, med kampe bedst af to sæt. Det er vigtigt at pointere, at spillerne/klubberne ikke skal vælge mellem Begynderstævner og Ungdomsstævner.  
Man er heller ikke låst til ét stævnetilbud for hele sæsonen, men kan f.eks. godt flytte videre op ad BTDK’s 'konkurrencetrappe’ til Ungdomsstævner, hvis det giver mening hen over sæsonen”.  
  
Begynderstævnerne indgår ikkeratingsystemet på Bordtennisportalen, men er ren gratis kamptræning og hygge, for vore Hillerød GI Bordtennisklub medlemmer. 

Alexander Kahr Laursen
Jonathan Østlund

 
LÆS MERE OM BEGYNDER- OG UNGDOMSSTÆVNER OG SE DATOER HER 
(du finder også på denne side links til tilmelding til de kommende stævner). 
 
KOMMENDE STÆVNEMULIGHEDER 
 
Føler du dig helt fortrolig med at spille kampe, og er frisk på flere udfordringer er der to mulige stævner som du bør overveje, og tilmelde dig til allerede nu (spørg din træner hvis du er i tvivl om stævnerne er noget for dig): 
 
Østdanske Mesterskaber - ØM Ungdom i Taastrup 14. - 15. januar 
 
Et stort stævne, men med niveauer til alle aldersgrupper af ungdomsspillere – vil du udfordre dig selv, og opleve hvordan et ‘rigtigt’ stort stævne foregår, så læs mere i Klubnyheden HER. 
 
TILMELDINGSLINK ØM UNGDOM 
 
Ungdomsstævne 3 - På hjemmebane i Royal Stage 28. januar 
 
Ungdomsstævnerne er niveauet over Begynderstævnerne, hvor du vil komme til at spille kampe bedst af fem sæt. Vi håber at flest mulige Hillerød spillere vil tilmelde sig når vi selv er arrangører. 
 
TILMELDINGSLINK UNGDOMSSTÆVNE
 
Obs! Begge stævner kræver at du har fået indløst en spillerlicens, men har du allerede spillet Begynder-, Ungdomsstævne eller anden type stævne, så HAR vi indløst licens for dig. 
Ønsker du at deltage, men har endnu ikke fået en licens på Bordtennisportalen kan du finde kontaktinfo på vores Stævneside HER. 
 
JULELEJR 
Er du frisk på at bedre dit spil i juledagene, kan du også tilmelde dig Hillerød GI Bordtennisklubs JULELEJR. Læs mere i klubnyheden HER. 

 

 
AF: Louis de Voss

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner