Anlægget står aldrig stille!

Akademisk Boldklub
15. feb. 2024

Fodboldakademiet er i Spanien, skolerne er lukkede og næsten alle andre holder velfortjent vinterferie.

Jo, der har skam været ualmindelig stille på anlægget i Bagsværd her i uge 7.

Vi elsker selvfølgelig når der er liv på anlægget, børnelatter i hallen og tjønserholdene holder 3. halveg i senioromklædningen, men en stille uge åbner også for andre muligheder for vores driftsteam.

Her er der nemlig tid til at gå mere i detaljen med eksempelvis rengøring, så anlægget fremstår pænt og indbydende. Og det har der været fokus på i denne uge. Niklas og Vio har givet den fuld gas og nået nogle af de ting, der er svære at få passet ind i den megen aktivitet der normalt er på anlægget.
Blandt andet har Vio ordnet de store måtter ved indgangene og Niklas har skrubbet alle dørene, så vi (næsten) har måttet skrue ned for lyset pga. genskær. Vinduerne har fået med støvekosten og sæderne i hallen er nu fri for harpiksklatter.

Denne lille historie kommer naturligvis med en morale til sidst: husk nu at passe på anlægget som var det dit eget hjem. 

Jo mere rengøring vi skal lave hver dag, jo mindre tid er der til at lave de sjove projekter, der skaber mere værdi for dig som medlem. Tag fodboldstøvlerne af og bank dem inden du går ind i bygningen. Brug vores harpiksfjerner efter du har spillet håndbold, men inden du tager i dørhåndtaget. Lad være med at åbne døren til omklædningsrummet ved at sparke til den (håndtagene virker fint). Og vores badefaciliteter er ikke dit personlige frisørlokale. Kort sagt, efterlad anlægget som du selv ønsker at modtage det - så hjælper vi hinanden!

Med den lille morale til sidst ønskes du en fortsat rigtig dejlig vinterferie og vi glæder os til at se dig igen meget snart!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner