Alle er velkomne i vores klub 💚

Akademisk Boldklub
2. apr. 2024

AB er blevet en del af initiativet #Gamechanger, som betyder, at vi som klub vil gå forrest i indsatsen for, at LGBTI+ -personer kan føle sig velkommen i foreningslivet.

På AB fejrer vi mangfoldighed og støtter LGBTI+ samfundet. Alle, uanset køn, seksuel orientering eller identitet, er velkomne til at træne og konkurrere med stolthed. Vi skaber et trygt rum, hvor LGBTI+ atleter kan være autentiske og føle sig støttede. Hvor forskellighed ikke bare tolereres, men fejres som en kilde til styrke og inspiration. I vores fællesskab er vi forenet af vores kærlighed til sporten og vores respekt for hinanden. Vi bygger broer mellem forskellige baggrunde og erfaringer og skaber et varmt og inkluderende miljø.

Gennem vores engagement i sporten viser vi, at enhver kan trives og blomstre, uanset hvem de er, og hvem de elsker, er der altid plads til alle på vores anlæg. I AB er vi stolte af at være en del af #Gamechanger 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner