Åbning af udendørs Padel Center på ABs baner i Gladsaxe

Akademisk Boldklub
26. sep. 2023

Racket Club og AB har glæden af at invitere alle padel-entusiaster og sportselskere til åbningen af vores fælles nye udendørs padel center på Skovdiget 1 i Gladsaxe. Dette er et øjeblik, vi har set frem til med stor begejstring og engagement.

 

Åbningen finder sted torsdag 28. september 2023 kl. 17-18.

 

Racket Clubs samarbejde med AB er en historisk begivenhed, da padel nu bliver en del af de sportslige aktiviteter på Skovdiget 1 i Bagsværd, ved siden af fodbold, tennis, cricket og håndbold. Racket Club er fast besluttet på at gøre padel til en folkesport i Danmark, og partnerskabet med en så stolt og velrenommeret sportsklub som AB markerer et afgørende skridt på vejen mod visionen.

Det nye udendørs padelanlæg vil imponere med hele 5 doublebaner og 1 singlebane. Alle, uanset alder og færdighedsniveau, er velkomne til at udforske denne fantastiske sport, og udstyr som padel-bat og bolde vil være tilgængelige til leje eller køb for vores nye spillere. Booking af baner foregår let og bekvemt via MATCHi-appen eller Matchi.com.

 

AB-medlemmer vil desuden drage fordel af partnerskabet med Racket Club. Alle nuværende og fremtidige aktive medlemmer af AB får mulighed for at aktivere et medlemskab til de nye baner samt medlemskabs-adgang til alle Racket Clubs øvrige centre rundt omkring i Danmark. Der vil komme yderligere oplysninger om, hvordan du som AB-medlem aktiverer dette medlemskab.

 

ABs formand glæder sig over det nye anlæg: ”Det er en glædens stund for AB. Vi har arbejdet med dette projekt i flere år, helt fra idé til åbningen af de nye padel-faciliteter. Med padel i AB kan vi nu tilføje en yderst populær sportsgren til vores mange andre muligheder her i Bagsværd. Padel er både for den seriøse atlet og for hele familien, og passer dermed perfekt med vores andre sportsgrene og filosofi som klub, hvor der er plads til både elite og bredde. Samtidig har vi i samarbejdet med Racket Club, fundet en stærk sportslig partner, som uden tvivl vil kunne udvikle sporten både lokalt på AB og nationalt.

Med det nye anlæg glæder vi os til at byde mange nye mennesker velkommen på Skovdiget, som får mulighed for at opleve padelsporten på vores dejlige anlæg, i skøn sammenhæng med de øvrige sportslige aktiviteter på anlægget.

 

Racket Clubs founder og CEO, Jacob Østergaard: "Vi ønsker at takke AB for deres positive og tålmodige samarbejde. Dette partnerskab er en drøm, der går i opfyldelse, og vi er taknemmelige for formand Ulrik Rasch og hele AB-teamet, der har arbejdet sammen med os for at gøre padel til en realitet på ABs anlæg i Gladsaxe. Lad os sammen skabe en padelbølge, der vil forene folk gennem sport og fællesskab."

 

Racket Club og AB ser frem til at byde velkommen til åbningsreception.

 

Pressekontakt:

Ulrik Rasch, Formand for AB, +45 40455731, formand.ab@gmail.com

Marcus Egholm, Racket Club Head of Communication, +45 27201820, marcus@racketclub.dk

 

Om Racket Club:

Racket Club er en førende aktør inden for padelsporten i Danmark og arbejder aktivt på at fremme sportens udbredelse og inklusion i lokalsamfundet. Med flere centre rundt omkring i landet har Racket Club dedikerede trænere og faciliteter til at hjælpe folk med at opleve glæden ved padel og trives i et aktivt fællesskab. Besøg vores hjemmeside på www.racketclub.dk for mere information.

 

Om AB:

AB er en anerkendt sportsklub i Danmark med en lang historie inden for fodbold, håndbold, tennis og cricket. Foreningen fremmer sportsånd og samfundsfællesskab gennem en bred vifte af sportsgrene og aktiviteter. Besøg www.akademiskboldklub.dk for mere information om AB og deres engagement i sports- og foreningslivet.

Samarbejdet mellem Racket Club og AB har til målsætning at fremme ungdomsarbejdet i padel og dermed fokusere på at få flere unge på banerne. Dette vil bidrage til en kontinuerlig og organisk udvikling i sporten på både elite- og bredde niveau. Vi er fast besluttede på at skabe en padelbølge, der vil samle folk gennem sport og fællesskab, og dette partnerskab markerer et afgørende skridt på vejen mod denne vision. Vi ser frem til at byde velkommen den 28. september 2023 kl. 17.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner