Landsmesterskabet for kvinder

Odense Ishockey Klub
30. mar. 2022

- af Anders Holst

Weekenden den 02. – 03.04. spilles Danmarkshistoriens første Landsmesterskaber for Kvinde 2. Titlen dækker over at det er de yngre spillere, breddespillerne, de lidt mindre erfarne der spiller en turnering med medaljer og pokaler. Med andre ord vækstlaget under Kvindeligaen og vækstlaget i dansk kvindeishockey. Heldigvis er der kvinde-/pige-ishockey på ugeplanen i mindst 14 ishockeyklubber. Men det har vist sig svært at samle holdene til denne udgave af turneringen. Vi tror på større fremmøde næste år.

 

Og hvad kan du forvente dig af weekenden. 15 ishockeykampe. Alle-mod-alle efterfulgt af medaljespil for de tre øverste og placeringskampe for nummer 4 og 5. Samlet set 6 kampe til hvert hold. Og de hold er Falcons, Gladsaxe, Rødovre, Herning og Odense. Spændende at følge holdene over de to dage.

 

Der spilles 2 x 20 min. pr. kamp. Kampene kan ikke ende uafgjort, og derfor vil uafgjorte kampe afgøres på 3 straffeslag.

 

Kom og støt dit favorithold i weekenden.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner