AB Håndbold tog Ikast med storm

Akademisk Boldklub
23. apr. 2024

For nylig var AB Håndbold til stævne i Ikast, hvor cirka 100 mennesker – børn, trænere og frivillige forældre – havde fyldt to hele turistbusser til bristepunktet med grej og godt humør.

Det resulterede i tre dage i det midtjyske, hvor alle overnattede på den samme skole med dertilhørende sjov og ballade på tværs af alle holdene. Fredag aften tog vores U13-drenge og U15-piger hul på stævnet, og der var weekenden igennem fantastisk opbakning fra hele AB-delegationen, som var med til at skabe festlige rammer for de mange kampe.

Resten af weekenden bød på en masse håndboldkampe ude i de lokale haller, og det lykkedes hele tre AB-hold at spille sig i søndagens finaler. Både U11 og U13-pigerne kunne efter finalerne lade sig kåre som vinder af deres respektive rækker, mens vores andet U11-pigehold spillede et brag af en finale, men måtte desværre se overmagten fra Fredensborg hive guldet hjem.

Søndag eftermiddag drog busserne hjemad mod AB igen.
Busserne var temmelig stille pga. de mange indtryk og håndboldkampe, og hele vejen rundt var der enighed om, at det havde været en fed tur. Faktisk så fed, at alle mand og kvinder allerede glæder sig til næste tur, som ligger i september.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner