ASV vinder Idrættens Frivilligpris

Aarhus Studenternes Volleyballforening
14. mar. 2023

Fredag den 10. marts 2023 afholdte Aarhus Kommune DM-festen, hvor Aarhus fejrer sine sportsmestre. Under festlighederne blev også en række priser uddelt, heriblandt Idrættens Frivilligpris, og denne blev tildelt ASV!

Denne pris sætter fokus på det omfattende frivillige arbejde, der ydes i de aarhusianske idrætsforeninger. Prisen skal ses som et anerkendende skulderklap til en idrætsforening, der har gjort en særlig indsats for at fastholde sine frivillige.

I ASV har vi en stærk frivillighedskultur. Frivillige instruktører, ledere, kampafviklere, dommere, materialeansvarlige og mange flere er klubbens rygrad, og op mod 250 personer er i løbet af en sæson engageret i klubbens drift, økonomi, kampafvikling osv.

Vi gør en dyd ud af sammenholdet, og derfor lykkedes vi med både at gennemføre skoleforløb i de aarhusianske skoler, og afholde pokalfinaleturnering flere år i træk.

ASV er en klub med åbne arme for både nye medlemmer, men i lige så høj grad for nye idéer og input fra frivillige, der vil gøre en indsats. I ASV har vi en takke-kultur, for det vigtigste er at sige tak, når nogen har givet klubben et par timer af deres fritid.

Med prisen følger 20.000 kr. fra Sparrekassen Danmark, som vi selvfølgelig vil bruge på at styrke miljøet blandt de frivillige.

Vi takker alle ASVs medlemmer for at gøre det muligt at være i spil til denne pris, og Idrætssamvirket Aarhus og Sparekassen Danmark for at uddele prisen.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner