Kalender

Kalender - organiser og planlæg holdaktiviteter

Online kalenderen på Holdsport er det vigtigste værktøj til at organisere din klub eller dit hold. Med funktionerne i kalendersystemet har det aldrig været nemmere at planlægge og koordinere dine holdaktiviteter. Trænerne kan importere holdets kampprogram samt oprette træninger og sociale aktiviteter. Det giver spillerne og trænerne et konstant overblik over mødetidspunkter, spillested og tilmeldinger til kamp og træninger.

Kalenderstyring overalt

Med kalendersystemet bevarer du overblikket, og du har altid kalenderen lige ved hånden. Holdets aktiviteter kan let organiseres via Holdsport.dk og vores app, og er tilgængelig på både computer, mobil og tablet - download vores app her. På den måde er spillere og trænere altid opdateret om holdets kamptidspunkter, træningstidspunkter og aktiviteter. Alt information skal kun kommunikeres ud én gang, og der er mulighed for at sende automatiske påmindelser om aktiviteterne på mail og sms til spillerne.

Online administration for alle sportsgrene

Den alsidige online kalender gør det muligt for klubber og hold fra alle sportsgrene at anvende Holdsport til at administrere holdets kalender. Så hvad enten det er til fodbold, basketball, håndbold eller ishockey - så gør funktionerne i kalenderen livet nemmere og sparer jer tid. I sikrer at alle spillere og trænere er opdateret om holdets aktiviteter, så de nemmere kan planlægge deres hverdag og aldrig misser en træning eller kamp igen.

Lær at anvende kalendersystemet

I videoen kan du lære hvordan du bruger de vigtigste funktioner til at administrere holdets kalender. Du kan bl.a. se hvordan en aktivitet oprettes - som både kunne være en træningskamp, træning eller en social aktivitet.Kan du ikke finde hvad du leder efter?
Kontakt os
Prøv Holdsport.dk
Opret en profil